اثر اینولین بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اینولین بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اینولین بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اینولین بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اینولین بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک، خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: بستنی سین بیوتیک حاوی باکتری های پروبیوتیک و ترکیبات پری بیوتیک است و می تواند اثرات مفیدی بر سلامتی انسان بویژه کودکان که مصرف کنندگان اصلی این محصول هستند داشته باشد. هدف از این تحقیق، بررسی اثر اینولین بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک، خواص فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیر تخمیری بود.مواد و روش ها: بستنی سین بیوتیک حاوی باکتری های پروبیوتیک (بیفیدوباکتریوم لاکتیس BB12 ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5) با استفاده از روش های تخمیری، غیر تخمیری و نیز افزودن اینولین با دوز مصرف ۱ و ۲ درصد تولید گردید. نمونه های شاهد (فاقد اینولین) نیز تولید شدند. زنده مانی باکتری های پروبیوتیک وخصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک طی ۱۶ هفته نگهداری در دمای -۲۰oC مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: قابلیت زیستی باکتری های پروبیوتیک نمونه های بستنی حاوی ۲ درصد به صورت معنی داری بالاتر از نمونه های حاوی یک درصد اینولین و فاقد آن بود، در این نمونه ها تعداد باکتری های پروبیوتیک در روز اول پس از تولید log cfu/ml 6.9 بود که پس از گذشت ۱۶ هفته به log cfu/ml 6.83 رسید. میزان اینولین بر افزایش حجم و سرعت ذوب بستنی تاثیر معنی داری داشت (p<0.05)، به طوری که نمونه های حاوی ۲ درصد اینولین، افزایش حجم و سرعت ذوب بالاتری نشان دادند. تغییر معنی داری در میزان افزایش حجم، سرعت ذوب، pH و اسیدیته نمونه های بستنی طی نگهداری به مدت ۱۶ هفته مشاهده نشد.نتیجه گیری: نمونه بستنی تولید شده به روش تخمیری با ۲ درصد اینولین از لحاظ خصوصیات فیزیکی و نمونه تولید شده به روش غیر تخمیری با ۲ درصد اینولین از لحاظ خصوصیات شیمیایی و حسی امتیازات بالاتری را کسب نمودند.

کلید واژه: اینولین، بستنی، تخمیری، سین بیوتیک، غیرتخمیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.