اثر ۱- متیل سیکلوپروپن (۱-MCP) برعمر انبارمانی و قفسه ای میوه توت فرنگی رقم “کاماروسا”


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ۱- متیل سیکلوپروپن (۱-MCP) برعمر انبارمانی و قفسه ای میوه توت فرنگی رقم “کاماروسا” دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ۱- متیل سیکلوپروپن (۱-MCP) برعمر انبارمانی و قفسه ای میوه توت فرنگی رقم “کاماروسا”  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ۱- متیل سیکلوپروپن (۱-MCP) برعمر انبارمانی و قفسه ای میوه توت فرنگی رقم “کاماروسا”،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ۱- متیل سیکلوپروپن (۱-MCP) برعمر انبارمانی و قفسه ای میوه توت فرنگی رقم “کاماروسا” :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۲۰

۱-متیل سیکلوپروپن (۱-MCP) (1-Methylecyclopropene) به عنوان یک ماده جدید ممانعت کننده از اثر اتیلن، در غلظت های خیلی کم مصرف شده و اثر منفی بر سلامت انسان و محیط زیست ندارد. لذا تاثیر غلظت های صفر (شاهد)، ۰.۲۵، ۰.۵، ۰.۷۵ و ۱ میکرولیتر بر لیتر ۱-ام سی پی بر عمر انبارمانی (۱oC) و عمر قفسه ای (۲۰oC) میوه توت فرنگی رقم “کاماروسا” در شرایط رطوبتی ۹۰% به ترتیب به مدت ۲۷ روز ۳ روز مورد مطالعه قرار گرفت. بررسی عمر انبارمانی به صورت طرح کرت های خردشده در زمان در قالب طرح پایه کاملا تصادفی و بررسی عمر قفسه ای در قالب طرح پایه کاملا تصادفی هر دو با ۳ تکرار انجام شد. نتایج پژوهش عمر انبارمانی نشان داد که بازارپسندی، سفتی میوه، اسیدهای آلی، ویتامین ث و شاخص طعم میوه در تیمار با ۱- ام سی پی به نحو مطلوبی حفظ شدند. پوسیدگی ظاهری کاهش معنی داری نشان داد و تغییرات آنتوسیانین، TSS و pH عصاره نیز به طور معنی داری کم شد. این نتایج بیانگر اثر مثبت ۱- ام سی پی بر کاهش سرعت تغییر خصوصیات فیزیکوشیمیایی بافت میوه توت فرنگی است. بیشترین شاخص های رنگ میوه شامل روشنایی رنگ (L)، نواحی رنگ (*b و *a)، خلوص رنگ (C) و زاویه فام رنگ (Ho) نیز در تیمار ۱ میکرولیتر بر لیتر ۱-ام سی پی مشاهده شد که تاییدکننده تاثیر مطلوب تیمار بر نگه داری میوه در انبار سرد است. هم چنین نتایج اثر تیمار ۱-ام سی پی بر عمر قفسه ای میوه در دمای C20 نشان دهنده تاثیر مثبت نسبی تیمار ۱-ام سی پی بر عمر قفسه ای میوه توت فرنگی است و به نظر می رسد که تیمار ۱-ام سی پی قادر است کیفیت میوه ها را به مدت طولانی تری در دمای معمولی نگه داری میوه حفظ کند.

کلید واژه: ۱-ام سی پی، خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رنگ میوه، انبار سرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.