اثر دماهای مختلف محلول کلریدکلسیم بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه هلوی رقم انجیری مالکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر دماهای مختلف محلول کلریدکلسیم بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه هلوی رقم انجیری مالکی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر دماهای مختلف محلول کلریدکلسیم بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه هلوی رقم انجیری مالکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر دماهای مختلف محلول کلریدکلسیم بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه هلوی رقم انجیری مالکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر دماهای مختلف محلول کلریدکلسیم بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه هلوی رقم انجیری مالکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۱۴

به منظور ارزیابی اثر دما های مختلف غوطه وری با کلرید کلسیم بر کیفیت و انبارمانی میوه هلو رقم انجیری مالکی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار شامل ۵ تیمار دمایی (۴، ۸، ۱۶، ۳۲، ۶۴ درجه سانتی گراد) و ۲ سطح کلرید کلسیم شامل صفر میلی مولار به عنوان شاهد و ۶۰ میلی مولار و به مدت ۵ دقیقه انجام شد. نمونه های موجود در هر تیمار در سردخانه با دمای۳-۲ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۹۰-۸۵% برای مدت ۲۸ روز قرار گرفتند. شاخص های میوه ها هر هفته یکبار اندازه گیری شدند. صفاتی مانند اسیدیته قابل تیتراسیون، مواد جامد محلول، اسید آسکوربیک، درصد کاهش وزن، سفتی بافت میوه و غلظت کلسیم میوه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد در کل دوره انبارمانی (چهار مرحله اندازه گیری) تیمار کلرید کلسیم در دمای ۶۴ درجه سانتی گراد بهترین تیمار از لحاظ حفظ سفتی بافت، حفظ مواد جامد محلول، ممانعت از تجزیه اسیدآسکوربیک، حفظ اسیدیته قابل تیتراسیون، تعدیل درصد کاهش وزن و افزایش مقدار کلسیم میوه ها بود. هم چنین استفاده از تیمار دمایی ۳۲ و ۶۴ درجه سانتی گراد به تنهایی و بدون حضور کلرید کلسیم اثر معنی داری روی حفظ سفتی بافت، اسیدیته قابل تیتراسیون و اسید آسکوربیک داشته و باعث تعدیل کاهش وزن گردید، کاربرد تیمارهای کلرید کلسیم در دماهای ۳۲ و ۴ درجه سانتی گراد نیز بر حفظ صفات کیفی موثر بود.

کلید واژه: میوه هلو، انبارمانی، دما، کلریدکلسیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.