بهینه سازی استخراج پکتین از کدو تنبل با استفاده از امواج ماکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی استخراج پکتین از کدو تنبل با استفاده از امواج ماکروویو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی استخراج پکتین از کدو تنبل با استفاده از امواج ماکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی استخراج پکتین از کدو تنبل با استفاده از امواج ماکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی استخراج پکتین از کدو تنبل با استفاده از امواج ماکروویو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم زراعی

تعداد صفحات :۱۶

پکتین یک جزء ساختاری مهم از دیواره سلولی گیاهان است و به طور گسترده ای به عنوان عامل ژل کننده و پایدار کننده در صنایع غذایی استفاده می شود. پکتین یک پلی ساکارید بسیار پر کاربرد در صنایع غذایی و دارویی می باشد که این به دلیل ویژگی های تکنولوژیکی و درمانی منحصر به فرد این ماده است. در تحقیق حاضر، استخراج پکتین از پودر تفاله های خشک شده کدو تنبل حاصل از مزارع شهرستان خوی با محلول اسید کلریدریک تحت شرایط مختلف pH بین ۰.۵ تا ۲، دمای ۸۷ درجه سلسیوس و در چهار سطح زمانی ۱۰، ۱۵، ۳۰ و ۴۵ دقیقه و با ایجاد حرارت با استفاده از امواج ماکروویو و حرارت با شعله و رسوب گیری بوسیله اتانول ۹۶ درصد بررسی شده است. حداکثر بازده (۹.۸۶ درصد) پکتین در استخراج با محلول اسید کلریدریک با pH برابر ۱.۵، دمای ۸۷ درجه سلسیوس، استفاده از ماکروفر برای ایجاد امواج ماکروویو و مدت زمان ۳۰ دقیقه بدست آمد.استفاده از محلول اسید کلریدریک برای استخراج پکتین از کدو تنبل مناسب تر از اسید سولفوریک و اسید نیتریک می باشد. در دمای مشخص ۸۷ درجه سلسیوس با طولانی کردن زمان استخراج، بازده افزایش می یابد. درصد متوکسی یا درجه استری شدن کدو تنبل ۴۹.۷ و درصد اسید گالاکتورونیک آن ۵۸.۲۴ بوده و می تواند در صنایع غذایی و دارویی مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: پکتین، استخراج، کدو تنبل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.