الگوی تفرق ژن عطر در برنج و انتخاب مولکولی برای آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگوی تفرق ژن عطر در برنج و انتخاب مولکولی برای آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگوی تفرق ژن عطر در برنج و انتخاب مولکولی برای آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوی تفرق ژن عطر در برنج و انتخاب مولکولی برای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگوی تفرق ژن عطر در برنج و انتخاب مولکولی برای آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۹

برنج غذای اصلی مردم ایران بوده و عطر و طعم یکی از صفات مهمی است که نقش اساسی در بازارپسندی و قیمت برنج دارد. در این تحقیق، وراثت عطر و طعم برنج در نسل F2 حاصل از تلاقی رقم معطر سنگ طارم با هر یک از ارقام غیرمعطر ندا و نعمت مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه، علاوه بر ارزیابی فنوتیپی بر اساس آزمون قلیایی از نمونه های برگی، ارزیابی ژنوتیپی نیز بر اساس نشانگر عطر انجام گرفت. بر اساس نتایج به دست آمده، ارزیابی فنوتیپی در جمعیت های در حال تفکیک F2 نسبت تفرق۳ :۱ (غیرمعطر: معطر) را نشان داد. در ارزیابی مولکولی نیز نسبت تفرق ۱:۲:۱ (معطر: هتروزیگوت: غیرمعطر) با استفاده از نشانگر عطر مشاهده گردید. این نتایج نشان دهنده تک ژنی و مغلوب بودن ژن عطر در رقم سنگ طارم می باشد. هم چنین، از انتخاب به کمک نشانگر برای شناسایی بوته های معطر خالص در جمعیت های F2 استفاده گردید. بدین ترتیب که پس از انتخاب تک بوته های برتر از نظر فنوتیپی، در سطح مولکولی به غربالگری و انتخاب تک بوته های معطر خالص در جمعیت های مذکور اقدام شد و گیاهان هموزیگوت برای ژن عطر با ویژگی های خوب زراعی شناسایی شدند.

کلید واژه: ژنتیک عطر و طعم، انتخاب به کمک نشانگر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.