تاثیرات کاربرد نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم بر سرعت فتوسنتز و محتوی اسیدهای چرب دانه کلزا در شرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیرات کاربرد نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم بر سرعت فتوسنتز و محتوی اسیدهای چرب دانه کلزا در شرایط تنش شوری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیرات کاربرد نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم بر سرعت فتوسنتز و محتوی اسیدهای چرب دانه کلزا در شرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرات کاربرد نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم بر سرعت فتوسنتز و محتوی اسیدهای چرب دانه کلزا در شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیرات کاربرد نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم بر سرعت فتوسنتز و محتوی اسیدهای چرب دانه کلزا در شرایط تنش شوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی نسبت های مختلف نیتروژن در سطوح مختلف تنش شوری بر میزان فتوسنتز و ترکیب اسیدهای چرب در کلزا آزمایشی به صورت فاکتوریل در سال ۱۳۸۹ در قالب طرح کاملا تصادفی در گلخانه مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی انجام گرفت. فاکتور اول نسبت های نیترات به آمونیوم در چهار سطح (۰:۱۰۰، ۲۵:۷۵، ۵۰:۵۰ و ۷۵:۲۵) و فاکتور دوم شوری در دو سطح صفر و ۲۰۰ میلی مولار کلرورسدیم بود. بیشترین وزن تر و خشک، سطح برگ و مقدار آب نسبی، میزان فتوسنتز و شدت تعرق و میزان پتاسیم در برگ در صورت کاربرد نسبت نیترات به آمونیوم (۵۰ :۵۰) در شرایط غیرشور به دست آمد. با افزایش شوری مقادیر وزن تر، وزن خشک، سطح برگ، مقدار نسبی آب، میزان فتوسنتز و میزان پتاسیم برگ به طور معنی داری کاهش یافت. به نظر می رسد با افزایش شوری در صورت اعمال نسبت نیتروژن نیترات به آمونیوم ۵۰:۵۰ گیاه آسیب کمتری می بیند. هم چنین ترکیب اسیدهای چرب در نتیجه اعمال تیمارهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. میزان اکثر اسیدهای چرب در محیط شور به طور معنی داری بیشتر از شرایط غیرشور بود. در تیمارهایی که کلزا از مقادیر بالای آمونیوم استفاده نموده بود میزان اسیدهای چرب بیشتر از شرایط تغذیه با نیترات بود. بیشترین میزان اکثر اسیدهای چرب در صورت کاربرد نسبت نیترات به آمونیوم ۷۵:۲۵ در شرایط شور حاصل شد.

کلید واژه: کلزا، شوری، نیتروژن، اسیدهای چرب، فتوسنتز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.