رابطه تنوع زیستی گیاهان با عوامل توپوگرافی در جنگل های غرب مازندران، (مطالعه موردی: جنگل پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه تنوع زیستی گیاهان با عوامل توپوگرافی در جنگل های غرب مازندران، (مطالعه موردی: جنگل پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه تنوع زیستی گیاهان با عوامل توپوگرافی در جنگل های غرب مازندران، (مطالعه موردی: جنگل پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه تنوع زیستی گیاهان با عوامل توپوگرافی در جنگل های غرب مازندران، (مطالعه موردی: جنگل پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه تنوع زیستی گیاهان با عوامل توپوگرافی در جنگل های غرب مازندران، (مطالعه موردی: جنگل پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بوم شناسی کاربردی

تعداد صفحات :۲۰

تنوع گونه ای به عنوان یکی از موضوعات مهم و اساسی در اکولوژی پوشش گیاهی مطرح می باشد. مطالعه مذکور در جنگل پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس با هدف بررسی تنوع زیستی گیاهان علفی و چوبی در رابطه با عوامل توپوگرافی (ارتفاع از سطح دریا، شیب و جهت جغرافیایی) انجام شد. برای این منظور تعداد ۴۸ قطعه نمونه ۴۰۰ متر مربعی (۲۰*۲۰ متر) به شکل انتخابی، در منطقه مورد مطالعه پیاده شد. سپس نام کلیه گونه های علفی و چوبی با درصد تاج پوشش آنها در سطح پلات ثبت شد. در مجموع ۱۳۷ گونه علفی و ۵۰ گونه چوبی متعلق به ۱۶۷ جنس و ۷۲ تیره گیاهی شناسایی شد. در ارتباط با گونه های علفی نتایج نشان داد که اثر ارتفاع از سطح دریا بر شاخص غنای گونه ای، غنای مارگالف و تنوع سیمپسون معنی دار بود، به طوری که شاخص غنای گونه ای و مارگالف در طبقه ارتفاعی بالا (۱۷۰۰-۱۴۵۰ متر از سطح دریا) بیشترین مقدار و شاخص تنوع سیمپسون نیز در طبقه ارتفاعی ۱۴۵۰-۱۲۰۰ متر از سطح دریا بیشترین مقدار را شامل بودند. اثر شیب نیز بر تنوع و غنای گونه ای معنی دار بود؛ به طوری که بیشترین مقدار غنای گونه ای و غنای مارگالف در شیب های نسبتا زیاد (۹۰-۶۰ درصد) و بیشترین مقدار تنوع سیمپسون در شیب های پایین (۳۰-۰ درصد) به دست آمد. در ارتباط با گونه های چوبی نتایج نشان داد که اثر ارتفاع از سطح دریا بر روی کلیه شاخص های تنوع معنی دار می باشد. نتایج هم بستگی نشان داد با افزایش ارتفاع از سطح دریا مقدار شاخص های غنای گونه ای، غنای مارگالف و منهینیک، کاهش یافتند. بیشترین مقدار شاخص یکنواختی پیلو در طبقه ارتفاعی بالا (۱۷۰۰-۱۴۵۰ متر از سطح دریا) به دست آمد. هم چنین اثر عوامل شیب و جهت جغرافیایی روی هیچ یک از شاخص های تنوع گونه های چوبی معنی دار نبود.

کلید واژه: شاخص های تنوع زیستی، عوامل توپوگرافی، جنگل های غرب مازندران، جنگل پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.