الگوی غذایی و عوامل موثر برآن در کودکان بدو ورود به مدرسه در شهرستان بوشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگوی غذایی و عوامل موثر برآن در کودکان بدو ورود به مدرسه در شهرستان بوشهر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگوی غذایی و عوامل موثر برآن در کودکان بدو ورود به مدرسه در شهرستان بوشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوی غذایی و عوامل موثر برآن در کودکان بدو ورود به مدرسه در شهرستان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگوی غذایی و عوامل موثر برآن در کودکان بدو ورود به مدرسه در شهرستان بوشهر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۱۳

زمینه: عوامل متعددی بر الگوی دریافت غذا در بچه ها تاثیر می گذارند که برخی آشکار و برخی مبهم هستند. علائق و نفرت های غذایی در سال های اول زندگی شکل می گیرد. هدف از این مطالعه تعیین الگوی غذایی و عوامل موثر بر آن در کودکان بدو ورود به مدرسه در شهرستان بوشهر می باشد.مواد و روش ها: این مطالعه توصیفی و مقطعی روی ۱۹۱ کودک بدو ورود به مدرسه (۶ ساله) که به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند، انجام شد. اطلاعات با استفاده از پرسشنامه بسامد خوراک یا FFQ جمع آوری و با استفاده از جدول تعداد و اندازه واحدهای مورد نیاز روزانه از گروه های غذایی برای کودکان و نوجوانان و با نرم افزارSPSS ویرایش ۱۶ و آزمون های آماری تی تست و آنوا تحلیل گردید.یافته ها: فراوانی مصرف شیر ۴۱.۹ درصد روزانه، ۴۰.۹ درصد هفتگی، ۱۲.۶ درصد بندرت بوده است. فراوانی مصرف ماهی ۱.۶ درصد روزانه، ۷۱.۷ درصد هفتگی، ۱۶.۸ درصد بندرت، فراوانی مصرف مرغ ۱ درصد روزانه، ۸۳.۴ درصد هفتگی ۹.۹ درصد بندرت، فراوانی مصرف میوه ۹۶.۶ درصد روزانه، ۲۲ درصد هفتگی، ۷.۳ درصد بندرت می باشد. بین بسامد مصرف لبنیات، سالاد، میوه، آب میوه، مرغ، تخم مرغ و شغل پدر و تحصیلات پدر و مادر ارتباط معنی دار مشاهده شد (P<0.05).نتیجه گیری: وضعیت مصرف گروه های غذایی لبنیات، گوشت ها، سبزی ها، غلات نامطلوب و مصرف گروه غذایی میوه مطلوب بود. لزوم تقویت آموزش های ارائه شده از طریق صدا و سیما، مدارس و مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: الگوی دریافت غذا، کودکان، بوشهر، پیش دبستانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.