استفاده برون زا از ۵ – آمینولوولینیک اسید (ALA) برای کاهش تنش شوری در گیاه گوجه فرنگی (.Lycopersicun esculentum Mill)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده برون زا از ۵ – آمینولوولینیک اسید (ALA) برای کاهش تنش شوری در گیاه گوجه فرنگی (.Lycopersicun esculentum Mill) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده برون زا از ۵ – آمینولوولینیک اسید (ALA) برای کاهش تنش شوری در گیاه گوجه فرنگی (.Lycopersicun esculentum Mill)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده برون زا از ۵ – آمینولوولینیک اسید (ALA) برای کاهش تنش شوری در گیاه گوجه فرنگی (.Lycopersicun esculentum Mill)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده برون زا از ۵ – آمینولوولینیک اسید (ALA) برای کاهش تنش شوری در گیاه گوجه فرنگی (.Lycopersicun esculentum Mill) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۱۷

در این مطالعه تاثیر ۵ – آمینولوولینیک اسید به عنوان پیش ساز ترکیباتی نظیر کلروفیل بر کاهش تنش شوری در گیاه گوجه فرنگی بررسی گردید. در این پژوهش فاکتور اول تنش شوری در سه سطح (۰، ۵۰ و ۷۵ میلی مولار کلرید سدیم) و فاکتور دوم تیمار ۵ – آمینولوولینیک اسید در سه سطح (۰، ۱ و ۲ میلی مولار) بود. تنش شوری در هر دو سطح (۵۰ و ۷۵ میلی مولار) موجب کاهش وزن تر اندام هوایی (به ترتیب ۱۱ و ۱۳ درصد)، وزن خشک اندام هوایی (۱۵ و ۲۰ درصد)، طول ساقه (۱۳ و ۲۵ درصد) و سطح برگ سوم (۲۰ و ۲۷.۵ درصد) و کاهش مقدار کلروفیل (۲۲.۵ و ۴۹ درصد)، پروتئین (۱۲.۵ و ۳۳.۵ درصد) و یون پتاسیم (۲۲.۵ و ۵۵.۵ درصد) و موجب افزایش مقدار مالون دآلدئید (به ترتیب ۸۴ و ۱۱۷ درصد) و پراکسید هیدروژن (۶۰ و ۱۰۰ درصد)، پرولین (۶۱ و ۱۱۰ درصد)، قندهای محلول (۸ و ۱۸ درصد)، آسکوربات (۲۵ و ۵۰ درصد)، گلوتاتیون (۲۹ و ۴۳ درصد) و مقدار یون سدیم (۵۰۰ و ۷۰۰ درصد) در برگ گیاه شد. کاربرد ۵ – آمینولوولینیک اسید در هر دو سطح باعث افزایش سطح برگ سوم، افزایش مقدار کلروفیل، پروتئین، پرولین، قندهای محلول، آسکوربات، گلوتاتیون و کاهش مقدار پراکسیداسیون لیپیدها، پراکسید هیدروژن و مقدار سدیم گردید اما بر مقدار پتاسیم تاثیری نداشت. در مجموع نتایج این مطالعه نشان داد که کاربرد ۵ – آمینولوولینیک اسید در غلظت های ۱ و ۲ میلی مولار با افزایش اسمولیت ها و آنتی اکسیدان های غیر آنزیمی و مقدار کلروفیل موجب افزایش مقاومت گیاهان در شرایط تنش شوری و بهبود رشد گیاهان در شرایط غیرتنش می گردد.

کلید واژه: آنتی اکسیدان های غیر آنزیمی، اسمولیت ها، تنش اسمزی، ترکیبات تتراپیرولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.