ارزیابی دوزهای مختلف پرتوتابی الکترون سریع بر ترکیب های عطر و طعم دهنده و عمر انباری سیر صورتی (.Allium sativum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی دوزهای مختلف پرتوتابی الکترون سریع بر ترکیب های عطر و طعم دهنده و عمر انباری سیر صورتی (.Allium sativum L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی دوزهای مختلف پرتوتابی الکترون سریع بر ترکیب های عطر و طعم دهنده و عمر انباری سیر صورتی (.Allium sativum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی دوزهای مختلف پرتوتابی الکترون سریع بر ترکیب های عطر و طعم دهنده و عمر انباری سیر صورتی (.Allium sativum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی دوزهای مختلف پرتوتابی الکترون سریع بر ترکیب های عطر و طعم دهنده و عمر انباری سیر صورتی (.Allium sativum L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۱۶

با فرآیند پرتوتابی می توان ماندگاری سیر را در مدت نگهداری در انبار افزایش داد، به این منظور برای تعیین دوز مناسب پرتوتابی، سوخ های سیر صورتی رقم مازند، ۳۰ روز پس از برداشت با دوزهای ۰، ۲۵، ۵۰، ۷۵، ۱۰۰ و ۱۵۰ گری پرتوهای الکترون سریع پرتودهی شدند. طی ۸ ماه نگهداری در دو شرایط انبار سرد و غیر فنی عوامل کمی و کیفی آنها هر دو ماه یک مرتبه اندازه گیری شد. نتایج نشان داد، در هر دو شرایط نگهداری، مقدار پیرووات آنزیمی، پیرووات غیر آنزیمی، افت وزنی و تغییرات رنگ، افزایش و سفتی بافت، کاهش یافت. کمترین تخریب آنزیمی ترکیب های عطر و طعم دهنده در انبار سرد و در دوزهای ۵۰ و ۷۵ گری مشاهده شد ولی در انبار غیر فنی بین مقادیر پیرووات آنزیمی تیمارهای شاهد و پرتوتابی شده اختلاف معنی دار مشاهده نشد. کمترین تغییرات رنگ در انبار سرد برای دوزهای ۵۰ و ۷۵ گری و در انبار غیر فنی برای دوزهای ۷۵ و ۱۰۰ گری مشاهده شد. بین مقادیر سفتی بافت تیمارهای پرتوتابی شده اختلاف معنی دار مشاهده نشد ولی مقدار آن در شاهد بیش از دیگر تیمارها بود. افت وزنی تیمارهای شاهد و دوز ۲۵ گری بیش از سایر دوزهای پرتوتابی بود و دوزهای ۱۰۰ و ۱۵۰ گری کمترین مقدار افت وزنی را داشتند. جوانه زنی فقط در سیرچه های شاهد مشاهده شد و سوخ های پرتوتابی شده علایم جوانه زنی درونی را نشان ندادند. در مجموع دوز مناسب برای پرتوتابی سیر نگهداری شده در انبار سرد، ۵۰ گری و در انبار غیر فنی ۷۵ گری است.

کلید واژه: سیر، پرتوتابی، افت وزنی، جوانه زنی، کیفیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.