مقاله نقش زیست فن آوری غذا در تغذیه و سلامت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش زیست فن آوری غذا در تغذیه و سلامت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش زیست فن آوری غذا در تغذیه و سلامت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش زیست فن آوری غذا در تغذیه و سلامت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش زیست فن آوری غذا در تغذیه و سلامت :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

مهمترین مشکلی که جهان با آن روبرو می باشد، ازدیاد جمعیت است، باوجود آنکه میزان تولید کاهش یاته و البته میزان مرگ و میر هم کاهش یافته، افزایش سالیانه جمعیت ۶۰ یا ۸۰ میلیون نفر است. پاسخگوی نیازهای این جمعیت روز افزون تکنولوژی است. پیدایش تکنولوژی مواد غذائی در دهه های اول و دوم سال ۱۹۰۰ در تامین مواد غذایی نقش موثری داشته است.
در بخش کشاورزی و غذا، بیوتکنولوژیی از سابقه طولانی برخوردار است و به تعبیری قدمتی همپای بشر دارد. از قرنها پیش و به اشکالمختلف بشر از روشها و کاربردهای بیوتکنولوژی بهره گرفته است. در کاربردهای قدیمی و سنتیف از فرایندهای ساده و نخستین آن به ویژه برای تولید غذاهایی همچون نان، پنیر و ماست استفاده می کرد. اما شکل نوین و پیشرفته آن از دهه ۱۹۵۰ میلادی با ارائه، ساختمان پیشرفتهای DNA شناخت و وظایف این مولکول ، ظهور کرد. بدنبال آن و از دهه ۱۹۷۰ نیز، با اساسی در خصوص مهندسی ژنتیک، روشهای پالایش مواد و تثبیت آنزیمها،فاز سوم پیشرفت بیوتکنولوژی حاصل شد. به نظر می رسد در آینده این تکنولوژی تا جائی که تخیلات انسان اجازه دهد پیش خواهد رفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.