شیوع و بروز چاقی و اضافه وزن در بزرگسالان طی سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۸ در استان بوشهر – مطالعه قلب سالم خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع و بروز چاقی و اضافه وزن در بزرگسالان طی سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۸ در استان بوشهر – مطالعه قلب سالم خلیج فارس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع و بروز چاقی و اضافه وزن در بزرگسالان طی سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۸ در استان بوشهر – مطالعه قلب سالم خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع و بروز چاقی و اضافه وزن در بزرگسالان طی سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۸ در استان بوشهر – مطالعه قلب سالم خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع و بروز چاقی و اضافه وزن در بزرگسالان طی سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۸ در استان بوشهر – مطالعه قلب سالم خلیج فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۱۶

زمینه: اضافه وزن و چاقی یکی از معمول ترین عوامل خطر ابتلا به بیشتر بیماری های غیرواگیر می باشد. مطالعه حاضر با هدف بررسی وضعیت شیوع و بروز چاقی و اضافه وزن در افراد بزرگسال طی دو فاز مطالعه آینده نگر قلب سالم خلیج فارس در استان بوشهر انجام شده است.مواد و روش ها: در فاز اول مطالعه که از سال ۱۳۸۲ شروع شد، ۳۷۳۵ نفر از افراد بالای ۲۵ سال سن از سه شهرستان بوشهر، دیلم و گناوه حضور داشتند. در فاز دوم مطالعه در سال ۱۳۸۸، تعداد ۱۸۵۶ نفر (۴۹.۷ درصد) از شرکت کنندگان مورد بررسی مجدد قرار گرفتند. اطلاعات جممعیت شناختی و وضعیت اضافه وزن و چاقی افراد به روش مصاحبه حضوری جمع آوری شد. شیوع خام و تطبیق یافته اضافه وزن و چاقی برای متغیرهای سن و جنس، برای کل جمعیت و به تفکیک گروه های سنی و جنسی، با روش استانداردسازی مستقیم محاسبه گردید.یافته ها: شیوع خام چاقی در فاز اول و دوم مطالعه به ترتیب (۲۵-۲۷.۸ درصد) ۲۶.۵ درصد و (۲۸.۴-۳۲.۶ درصد) ۳۰.۵ درصد بود. شیوع اضافه وزن در فاز اول و دوم مطالعه به ترتیب (۳۸.۲-۴۱.۳ درصد) ۳۹.۸ و (۴۱.۱-۴۵.۷ درصد) ۴۳.۴ درصد بود. شیوع استاندارد شده چاقی برای سن و جنس در فاز اول و دوم مطالعه به ترتیب (۲۵.۸-۲۸.۶ درصد) ۲۷.۲ درصد و (۲۷.۴-۳۱.۸ درصد) ۲۹.۶ درصد و شیوع استاندارد شده اضافه وزن در فاز اول و دوم مطالعه به ترتیب (۳۸.۴-۴۱.۶ درصد) ۴۰ درصد و (۴۰.۳-۴۵.۳ درصد) ۴۲.۸ درصد محاسبه گردید. میزان بروز ۶ ساله چاقی و اضافه وزن به ترتیب (۹.۷۳-۱۳.۱۹ درصد) ۱۱.۳۸ درصد و (۲۵.۱۷-۳۲.۷۹ درصد) ۲۸.۸۷ درصد بود. میزان بروز چاقی و اضافه وزن در مردان (۷.۱۳-۱۱.۴۶ درصد) ۹.۱۲ درصد و (۲۴.۸۶-۳۵.۱۳ درصد) ۲۹.۸۱ درصد و در زنان (۱۱.۳۵-۱۶.۹۲ درصد) ۱۳.۹۶ درصد و (۲۳.۴۳-۳۵.۴۷ درصد) ۲۹.۱۸ درصد بود.نتیجه گیری: شیوع و بروز اضافه وزن و چاقی در استان بوشهر به مقدار قابل توجهی بالاتر از میانگین کشوری و جهانی می باشد. پیشنهاد می گردد که پژوهش های بیشتری درباره علل زمینه ای و راه های کنترل این روند و همچنین پیشگیری از بیماری های مرتبط با آن به عمل آید.

کلید واژه: چاقی، اضافه وزن، بوشهر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.