جداسازی و تعیین پروفایل حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های انتروباکتر آمنیجنوس بیوگروپ ۱ جداشده از شیرهای خشک مصرفی نوزادان در بخش NICU


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و تعیین پروفایل حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های انتروباکتر آمنیجنوس بیوگروپ ۱ جداشده از شیرهای خشک مصرفی نوزادان در بخش NICU دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و تعیین پروفایل حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های انتروباکتر آمنیجنوس بیوگروپ ۱ جداشده از شیرهای خشک مصرفی نوزادان در بخش NICU  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و تعیین پروفایل حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های انتروباکتر آمنیجنوس بیوگروپ ۱ جداشده از شیرهای خشک مصرفی نوزادان در بخش NICU،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و تعیین پروفایل حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های انتروباکتر آمنیجنوس بیوگروپ ۱ جداشده از شیرهای خشک مصرفی نوزادان در بخش NICU :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۱۰

زمینه: انتروباکتر آمنیجنوس، باسیلی گرم منفی، فاقد اسپور، متحرک و عضوی از خانواده انتروباکتریاسیه است. این ارگانیسم، پاتوژن فرصت طلب مهمی برای انسان محسوب می گردد و در افراد مختلف به ویژه افراد دارای نقص سیستم ایمنی و نوزادان نارس و در تمام گروه های سنی ایجاد بیماری می نماید. هدف از این مطالعه جداسازی سویه های انتروباکتر آمنیجنوس از شیرهای خشک مصرفی نوزادان بستری در NICU و تعیین الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی این ایزوله هاست.مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی، تعداد ۱۲۵ نمونه پودر شیر خشک که جهت تغذیه نوزادان در بخش مراقبت های ویژه نوزادان (NICU) بیمارستان ها استفاده می شد، مورد تحقیق قرار گرفتند. جداسازی و شناسایی میکروارگانیسم بر اساس پروتکل استاندارد اداره غذا و دارو (FDA) انجام شد. تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های جداشده با روش استاندارد دیسک دیفیوژن بر اساس پروتکل پیشنهادی سازمان استانداردهای بالینی و آزمایشگاهی (CLSI 2011) صورت پذیرفت.یافته ها: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که از ۱۲۵ نمونه پودر شیر خشک مورد بررسی، ۲ نمونه (۱.۶ درصد) از نظر آلودگی به انتروباکتر آمینجنوس بیوگروپ ۱ مثبت بودند. سویه های ایزوله شده به اغلب آنتی بیوتیک های مورد استفاده در بالین حساس بودند، اما همه به آنتی بیوتیک های آمپی سیلین و کاربنی سیلین مقاوم بودند.نتیجه گیری: از آنجایی که در طی مراحل مختلف فرآوری شیر خشک (PIF) آلودگی به انتروباکتریاسیه می تواند رخ دهد، ضروری است که نمونه های شیر خشک نوزادان بر اساس اصول کارخانه و در شرایط آسپتیک تهیه شوند. آلودگی غذاهای نوزادان را فقط می توان از طریق نظارت بر نقاط کنترل اصلی و به کار بردن عملکردهای مناسب در طی فرآوری کاهش داد یا از آن جلوگیری نمود.

کلید واژه: بخش مراقبت های ویژه نوزادان، شیرهای خشک، انتروباکتر آمنیجنوس بیوگروپ ۱، حساسیت آنتی بیوتیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.