نقش اسیدهای آمینه هیستیدین ۱۶، تیروزین ۸۲ و تریپتوفان ۸۶ در شیفت نوری، فعالیت و پایداری حرارتی فوتوپروتئین اکورین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش اسیدهای آمینه هیستیدین ۱۶، تیروزین ۸۲ و تریپتوفان ۸۶ در شیفت نوری، فعالیت و پایداری حرارتی فوتوپروتئین اکورین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش اسیدهای آمینه هیستیدین ۱۶، تیروزین ۸۲ و تریپتوفان ۸۶ در شیفت نوری، فعالیت و پایداری حرارتی فوتوپروتئین اکورین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش اسیدهای آمینه هیستیدین ۱۶، تیروزین ۸۲ و تریپتوفان ۸۶ در شیفت نوری، فعالیت و پایداری حرارتی فوتوپروتئین اکورین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش اسیدهای آمینه هیستیدین ۱۶، تیروزین ۸۲ و تریپتوفان ۸۶ در شیفت نوری، فعالیت و پایداری حرارتی فوتوپروتئین اکورین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۱۲

زمینه: اکورین فوتوپروتئینی حساس به کلسیم است که از آپوآکورین (۱۸۹ اسید آمینه)، اکسیژن و کوالنترازین (کروموفور ایمیدازوپیرازین) تشکیل شده است. عملکرد این پروتئین نوری در حضور کلسیم، نشر نور آبی (۴۶۹ نانومتر) است. مطالعات نشان داده است که سه اسید آمینه H16، Y82 و W86 در عملکرد و شیفت نوری پروتئین اکورین نقش دارد. در تحقیق حاضر به منظور بررسی ارتباط ساختار- عملکرد پروتئین از جهش های ترکیبی استفاده شد تا نقش و اهمیت جایگاه های مورد نظر، در حالت تک و ترکیبی، به دست آید.مواد و روش ها: با استفاده از روش جهش های هدفمند، جهش های تکی و ترکیبی در پلاسمید مورد نظر انجام گرفت و فوتوپروتئین اکورین در حالات تک جهشی و جهش های ترکیبی، به دست آمد. در مرحله بعد پایداری حرارتی و فعالیت نوری پروتئین های به دست آمده با استفاده از لومینومتر، اندازه گیری و شیفت نوری آن ها با استفاده از اسپکتروفلوریمتر، اندازه گیری شد.یافته ها: نتایج حاصله نشان داد که نقش جایگاه W86 در شیفت نوری و نقش H16 در عملکرد از سایر موقعیت های دیگر بالاتر است. همچنین پایداری حرارتی جهش اعمال شده در موقعیت W86 نسبت به سایر جهش ها عملکرد بهتری را نشان می دهد.نتیجه گیری: این تحقیق نشان داد که جایگاه اسید آمینه W86 در شیفت نوری و پایداری حرارتی اکورین، از Y82 و H16 بالاتر است و می توان از این جهش جهت تولید پروتئین کاراتر در راستای حسگری و سایر کاربردهای مربوطه استفاده نمود.

کلید واژه: اکورین، جهش، شیفت نوری، پایداری حرارتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.