رابطه بین فراوانی قارچ های ماکروسکوپی چوب زی درختان بلندمازو (.Quercus castaneifolia C.A.M) و ممرز (.Carpinus betulus L) با عوامل فیزیوگرافی (مطالعه موردی: جنگل خیرود نوشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رابطه بین فراوانی قارچ های ماکروسکوپی چوب زی درختان بلندمازو (.Quercus castaneifolia C.A.M) و ممرز (.Carpinus betulus L) با عوامل فیزیوگرافی (مطالعه موردی: جنگل خیرود نوشهر) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رابطه بین فراوانی قارچ های ماکروسکوپی چوب زی درختان بلندمازو (.Quercus castaneifolia C.A.M) و ممرز (.Carpinus betulus L) با عوامل فیزیوگرافی (مطالعه موردی: جنگل خیرود نوشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رابطه بین فراوانی قارچ های ماکروسکوپی چوب زی درختان بلندمازو (.Quercus castaneifolia C.A.M) و ممرز (.Carpinus betulus L) با عوامل فیزیوگرافی (مطالعه موردی: جنگل خیرود نوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رابطه بین فراوانی قارچ های ماکروسکوپی چوب زی درختان بلندمازو (.Quercus castaneifolia C.A.M) و ممرز (.Carpinus betulus L) با عوامل فیزیوگرافی (مطالعه موردی: جنگل خیرود نوشهر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط زیست طبیعی (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

قارچ ها بخش بزرگی از موجودات زنده هستند که در شرایط اکولوژیکی متفاوت یافت می شوند و یکی از اجزای مهم اکوسیستم جنگل به شمار می روند. با توجه به اینکه جنگل های شمال ایران غالبا کوهستانی اند و تنوع رویشگاهی بالایی نیز دارند، بررسی این موضوع بسیار مهم است که عوامل مهم فیزیوگرافی از قبیل ارتفاع از سطح دریا، شیب و جهت دامنه تا چه حد در تنوع و فراوانی قارچ های ماکروسکوپی درختان بلندمازو و ممرز این جنگل ها موثر است. برای کسب اطلاعات در این زمینه جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود در نوشهر انتخاب شد و بعد از انجام دادن جنگل گردشی های مقدماتی و انتخاب پارسل های مورد نظر، در فصل های تابستان و پاییز طی چندین برداشت در پارسل های ۱۱۰، ۲۰۷ و ۳۱۱ به ترتیب واقع در بخش های پاتم، نم خانه و گرازبن این جنگل نمونه برداری انجام شد و از کلیه درختان بلندمازو و ممرز قارچ زده آماربرداری صددرصد شد. در مجموع این سه پارسل ۱۹۰ نمونه قارچ ماکروسکوپی از روی درختان بلندمازو و ممرز جمع آوری شد که ۱۱۳ نمونه آن ها مربوط به قارچ های چوب زی بودند. نمونه های جمع آوری شده در آزمایشگاه قارچ شناسی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور شناسایی شدند. شناسایی نمونه ها با استفاده از منابع استاندارد و بر اساس خصوصیات ماکروسکوپی و میکروسکوپی قارچ ها صورت گرفت. پس از محاسبات آماری در محیط SAS و آزمون دانکن، نتایج این بررسی نشان داد، در سطح ۱ درصد، فراوانی قارچ های ماکروسکوپی چوب زی و عوامل فیزیوگرافی (ارتفاع از سطح دریا، شیب و جهت دامنه) رابطه معنی داری دارد؛ به طوری که بیشترین فراوانی قارچ های ماکروسکوپی چوب زی به ترتیب در ارتفاع ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ متر بالاتر از سطح دریا، شیب ۰ تا ۲۰ درصد و در جهت غرب و جنوب غرب است.

کلید واژه: بلندمازو، جنگل خیرود، عوامل فیزیوگرافی، قارچ های ماکروسکوپی چوب زی، ممرز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.