شناسایی تریکوموناس در خلط بیماران ریوی مزمن و آسمی بستری شده در بیمارستان مسیح دانشوری با استفاده از روش PCR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی تریکوموناس در خلط بیماران ریوی مزمن و آسمی بستری شده در بیمارستان مسیح دانشوری با استفاده از روش PCR دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی تریکوموناس در خلط بیماران ریوی مزمن و آسمی بستری شده در بیمارستان مسیح دانشوری با استفاده از روش PCR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی تریکوموناس در خلط بیماران ریوی مزمن و آسمی بستری شده در بیمارستان مسیح دانشوری با استفاده از روش PCR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی تریکوموناس در خلط بیماران ریوی مزمن و آسمی بستری شده در بیمارستان مسیح دانشوری با استفاده از روش PCR :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس)

تعداد صفحات :۱۰

هدف: انگل تریکوموناس معمولا در دهان و گاهی اوقات در مجاری تنفسی و حتی ریه انسان یافت می شود. گرچه بیماری زا بودن این انگل در سیستم تنفسی تا به حال به اثبات نرسیده است ولی در افرادی که توجهی به بهداشت دهان و دندان ندارند یا از بیماری های مزمن تنفسی رنج می برند حضور این انگل در مجاری تنفسی شایع تر است. از این رو در این مطالعه توصیفی وجود انگل تریکوموناس با استفاده از PCR لانه گزین در نمونه خلط بیماران ریوی مزمن شامل افراد مبتلا به سرطان ریه یا بدخیمی در ریه، بیماری مزمن انسداد ریه، برونشکتازی و آسمی بستری شده در بیمارستان مسیح دانشوری در سال ۱۳۹۱ بررسی شد.مواد و روش ها: بدین منظور تعداد ۱۳۳ نمونه خلط صبحگاهی از بیماران برای انجام آزمایش مشاهده مستقیم میکروسکوپی اخذ شد. به علاوه DNA از ۶۰ نمونه با استفاده از کیت سیناژن استخراج شد. سپس از روش Nested-PCR برای تکثیر ژن ITS1 انگل استفاده شد. در نهایت توالی بازی نمونه های مثبت تعیین شد.نتایج: طبق نتایج به دست آمده از مشاهده میکروسکوپی اسمیر های رنگ آمیزی شده تنها ۴ نمونه آلودگی به تریکوموناس مثبت تشخیص داده شد. در آزمایش Nested-PCR از ۶۰ نمونه، تعداد ۲۲ نمونه (۳۶.۶۶ درصد) به انگل تریکوموناس آلوده بودند که ۳۳.۳۳ درصد از زنان و ۳۸.۴۶ درصد از مردان را شامل می شد.نتیجه گیری: با توجه به میزان آلودگی این انگل در گروه تحت مطالعه، احتمالا ابتلا به بیماری تنفسی مزمن و آسم، زمینه را برای ابتلا بیشتر به این انگل فراهم می سازد.

کلید واژه: تریکوموناس، بیماری های ریوی مزمن، آسم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.