استفاده از عصاره جلبک قهوه ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به منزله آنتی اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از عصاره جلبک قهوه ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به منزله آنتی اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از عصاره جلبک قهوه ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به منزله آنتی اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از عصاره جلبک قهوه ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به منزله آنتی اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از عصاره جلبک قهوه ای سارگاسوم (Sargassum angustifolium) به منزله آنتی اکسیدان در نگهداری گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (cultiventris Clupeonella) در یخچال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۷

تحقیق حاضر به منظور بررسی امکان استفاده از عصاره های جلبکی، به منزله آنتی اکسیدان های طبیعی، در گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی انجام شد. گوشت چرخ شده شامل تیمارهایی با دو غلظت ۳۰۰ppm و ۶۰۰ppm از عصاره های آبی استخراج شده با مایکروویو و یک تیمار حاوی ۰.۵ درصد اسید اسکوربیک و یک تیمار شاهد بدون استفاده از هیچ افزودنی بود. نمونه ها برای مدت ۸ روز در دمای یخچال (۴ درجه سلسیوس) نگهداری شدند و نمونه برداری در روزهای صفر، ۲، ۴، ۶ و ۸ انجام شد. نتایج میزان پراکسید، اسیدهای چرب آزاد، تیوباربیتوریک اسید و ترکیب اسیدهای چرب نمونه ها نشان داد که نمونه های حاوی عصاره جلبکی و غلظت ۳۰۰ppm به فساد اکسیداسیونی کمتری نسبت به سایر تیمارها دچار شدند (P<0.05). نتایج نشان داد که این جلبک گونه مناسبی برای استفاده به منزله نگهدارنده طبیعی است.

کلید واژه: جلبک های دریایی، استخراج، آنتی اکسیدان های طبیعی، اکسیداسیون چربی، ماهی کیلکا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.