پیش بینی غلظت نیترات در منابع آب زیرزمینی با استفاده از مدل تجمعی پارامتریک(LPM) : مطالعه موردی در دشت قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش بینی غلظت نیترات در منابع آب زیرزمینی با استفاده از مدل تجمعی پارامتریک(LPM) : مطالعه موردی در دشت قزوین دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش بینی غلظت نیترات در منابع آب زیرزمینی با استفاده از مدل تجمعی پارامتریک(LPM) : مطالعه موردی در دشت قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی غلظت نیترات در منابع آب زیرزمینی با استفاده از مدل تجمعی پارامتریک(LPM) : مطالعه موردی در دشت قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش بینی غلظت نیترات در منابع آب زیرزمینی با استفاده از مدل تجمعی پارامتریک(LPM) : مطالعه موردی در دشت قزوین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت و محیط زیست

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: اطلاع از غلظت نیترات، عوامل تاثیر گذار در بیلان و روند تغییرات آن در یک آبخوان از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. با توجه به آنکه مدل سازی روشی کارامد جهت پیش بینی غلظت این آنیون در منابع آب است، در این مطالعه با استفاده از مدل تجمعی پارامتریک و شبیه سازی مونت کارلو غلظت نیترات در منابع آب زیر زمینی دشت قزوین برآورد و تجزیه تحلیل شد.روش بررسی: تعداد ۱۹ حلقه چاه در اقلیم های مختلف حوضه آبریز شور در دشت قزوین انتخاب و مسیرهای ورود و خروج نیترات به این منابع با استفاده از مدل تجمعی پارامتریک مورد تحلیل قرار گرفت. در ادامه شبیه سازی غلظت نیترات در آبخوان با مدل مونت کارلو اجرا گردید.یافته ها: کاربرد مدل تجمعی پارامتریک در بخشی از منابع آب زیر زمینی حوضه آبریز شور دشت قزوین تغییرات غلظت نیترات را در دامنه ۸.۱۲ mg/L تا ۱۵.۹۴ پیش بینی نمود. غلظت نیترات در اقلیم خشک سرد با میانگین ۱۲.۸±۰.۰۴ mg/L بالاترین برآورد بود. همچنین اختلاف بین غلظت برآورد شده نیترات و عوامل موثر در انتشار آن در اقلیم های مختلف معنی دار بود (p<0.05).نتیجه گیری: علیرغم آنکه غلظت پیش بینی شده نیترات در محدوده مطالعاتی مطابق با استاندارد ملی ایران جهت مصارف شرب بود، احتمال تجمعی حاصل از شبیه سازی مونت کارلو نشان داد که احتمال افزایش نیترات از حد کاملا ایمن ۱۰ mg/L در کل منطقه مطالعاتی ۹۰ درصد است (p=0.05).

کلید واژه: منابع آب زیرزمینی، نیترات، شبیه سازی مونت کارلو، مدل تجمعی پارامتریک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.