تاثیر غوطه وری در امولسیون روغنی و دمای نگهداری بر کیفیت انبارمانی خربزه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر غوطه وری در امولسیون روغنی و دمای نگهداری بر کیفیت انبارمانی خربزه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر غوطه وری در امولسیون روغنی و دمای نگهداری بر کیفیت انبارمانی خربزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر غوطه وری در امولسیون روغنی و دمای نگهداری بر کیفیت انبارمانی خربزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر غوطه وری در امولسیون روغنی و دمای نگهداری بر کیفیت انبارمانی خربزه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی
تعداد صفحات :۱۸
این تحقیق با هدف تعیین بهترین دمای نگهداری ارقام خربزه (قصری، خاقانی، تاشکندی) و انتخاب مناسب ترین غلظت و زمان غوطه وری در امولسیون روغن آفتابگردان و بیکربنات سدیم اجرا شد. واریته های مختلف خربزه پس از برداشت و پس از آنکه فرآیندهای مقدماتی حداقل (سردکردن مقدماتی و سورت کردن) روی آنها اجرا شد، با استفاده از امولسیون روغن آفتابگردان با غلظت های ۳ و ۵ درصد و بیکربنات سدیم صفر و ۲ درصد به مدت ۵ و ۱۰ دقیقه تیمار شدند. همه نمونه ها به همراه شاهد در سردخانه با دماهای ۱، ۵، ۱۰، ۱۸، و ۲۵ درجه سلسیوس و رطوبت نسبی ۹۰ تا ۹۵ درصد به مدت ۴۵ روز نگهداری شدند. بلافاصله پس از برداشت و هر ۱۵ روز یک بار صفات کمی و کیفی (درصد پوسیدگی، درصد کاهش وزن، میزان سرمازدگی، درصد مواد جامد انحلال پذیر، سفتی بافت و میزان قند) و در پایان ماه نگهداری ارزیابی حسی انجام شد. نتایج نشان می دهد که غوطه وری در امولسیون ۳ درصد روغن گیاهی آفتابگردان حاوی بیکربنات سدیم ۲ درصد به مدت ۱۰دقیقه، غوطه وری در امولسیون ۵ درصد روغن گیاهی آفتابگردان حاوی بیکربنات سدیم ۲ درصد به مدت ۵ دقیقه، و غوطه وری در امولسیون ۵ درصد روغن گیاهی آفتابگردان حاوی بیکربنات سدیم ۲ درصد به مدت ۱۰ دقیقه به ترتیب باعث حفظ بهتر خصوصیات کمی و کیفی در رقم خاقانی شدند و ارقام تاشکندی و قصری به ترتیب در مقامهای بعدی قرار گرفتند. حفظ صفات کمی و کیفی در رقم خاقانی در دماهای ۱ و ۵ درجه سلسیوس و در ارقام تاشکندی و قصری در دمای ۱۰ درجه سلسیوس از سایر دماها بهتر بود.
کلید واژه: آلودگی قارچی، بیکربنات سدیم، خربزه، خصوصیات کیفی، دمای نگهداری، روغن آفتابگردان، سرمازدگی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.