بررسی اثر کم آبیاری در روش های آبیاری کرتی و میکرو (Tape) بر کارایی مصرف آب، عملکرد، و برخی خصوصیات مورفولوژیک پیاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر کم آبیاری در روش های آبیاری کرتی و میکرو (Tape) بر کارایی مصرف آب، عملکرد، و برخی خصوصیات مورفولوژیک پیاز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر کم آبیاری در روش های آبیاری کرتی و میکرو (Tape) بر کارایی مصرف آب، عملکرد، و برخی خصوصیات مورفولوژیک پیاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کم آبیاری در روش های آبیاری کرتی و میکرو (Tape) بر کارایی مصرف آب، عملکرد، و برخی خصوصیات مورفولوژیک پیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر کم آبیاری در روش های آبیاری کرتی و میکرو (Tape) بر کارایی مصرف آب، عملکرد، و برخی خصوصیات مورفولوژیک پیاز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی تاثیر کم آبیاری و روش های مختلف آبیاری بر عملکرد و کارایی مصرف آب و برخی ویژگی های مورفولوژیک پیاز در سال های زراعی ۱۳۸۴ و۱۳۸۵ آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی زهک زابل به صورت طرح آزمایشی اسپلیت پلات درقالب بلوک کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. روش های آبیاری کرتی و تیپ (Tape) عامل اصلی و مقدار آبیاری در سه سطح، شامل آبیاری به میزان ۱۰۰ درصد نیازآبی گیاه (T1)، آبیاری به میزان ۷۵ درصد نیاز آبی گیاه (T2)، و آبیاری به میزان ۵۰ درصد نیاز آبی گیاه (T3) عامل فرعی این طرح را تشکیل دادند. بر اساس نتایج حاصل از تجزیه مرکب داده ها در دوسال آزمایش، تغییر سیستم آبیاری از کرتی به تیپ، باعث شد عملکرد غده، وزن بزرگترین غده، قطر غده، و ارتفاع تنه گیاه افزایش معنی داری پیدا کند. همچنین کلیه صفات مورفولوژیکی اندازه گیری شده، تحت تاثیر سطوح مختلف مقدار آب آبیاری قرار گرفت و اختلاف معنی داری در سطح یک درصد نشان دادند. مقایسه میانگین عملکرد ها نشان داد که تیمار آبیاری کامل بالاترین عملکرد غده را به میزان ۲۴.۷۵ تن در هکتار به دست داد. همچنین بررسی نتایج مقدارکارایی مصرف آب نشان داد که میانگین تیمارها در روش تیپ با مقدار ۳.۸۶ (کیلوگرم به ازای مترمکعب) تفاوت معنی داری با مقدار این پارامتر در روش کرتی (۲.۸۰ کیلوگرم به ازای مترمکعب) داشت در حالی که اختلاف معنی داری بین تیمارهای مقدار آب آبیاری نبود اما بالاترین مقدار به تیمار T 2 در هر دو روش اختصاص داشت.

کلید واژه: آبیاری قطره ای (تیپ)، آبیاری کرتی، کارایی مصرف آب، کم آبیاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.