اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر کاهش پروتئین جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و فراسنجه های خونی گاوهای شیرده هلشتاین در تنش گرمایی بود. در این پژوهش از ۶۳ راس گاو شیرده هلشتاین با میانگین روزهای شیردهی ۷۱±۱۶.۵ در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی با ۳ جیره و به مدت ۶۵ روز در ماه های تابستان استفاده گردید. گاوها به طور تصادفی به یکی از ۳ جیره آزمایشی (حاوی ۱۸.۵، ۱۷.۵، و ۱۶.۵ درصد پروتئین خام) اختصاص داده شدند. نسبت پروتئین تجزیه ناپذیر در شکمبه به پروتئین تجزیه پذیر در شکمبه در کلیه تیمارها برابر با ۳۹ به ۶۱ درصد و نسبت بهینه آمینو اسیدهای ضروری (لیزین به متیونین) در هر سه تیمار با استفاده از متیونین محافظت شده، در حدود ۳ به ۱ بود. نتایج نشان داد که ماده خشک مصرفی شیر تصحیح شده بر اساس ۳.۵ درصد چربی، ترکیبات شیر، و میزان شیر تولیدی به ازای هر کیلوگرم ماده خشک مصرفی (بازده تولید)، تحت تاثیر جیره های آزمایشی قرار نمی گیرد. این تحقیق نشان داد که کاهش سطح پروتئین خام در مقایسه با مقادیر توصیه شده شورای تحقیقات ملی (NRC، ۲۰۰۱) و تامین نسبت بهینه در آمینو اسیدهای محدود کننده در شرایط تنش گرمایی می تواند در حفظ تولید، بهبود بازده نیتروژن، کاهش هزینه های تولیدی، و کاهش خطرات زیست محیطی ناشی از دفع نیتروژن اضافی به محیط در گاوهای تحت تنش گرمایی، سودمند باشد.

کلید واژه: بازده نیتروژن، پروتئین خام، تنش گرمایی، نیتروژن اوره ای شیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.