اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بزغاله های مهابادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بزغاله های مهابادی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بزغاله های مهابادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بزغاله های مهابادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر روغن ماهی و اسانس آویشن برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بزغاله های مهابادی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۹

در این مطالعه اثر روغن ماهی و اسانس آویشن بر عملکرد و خصوصیات لاشه بزغاله های نر مهابادی بررسی شد. برای این منظور ۲۸ راس بزغاله نژاد مهابادی ۴ تا ۵ ماهه با میانگین وزن اولیه ۱۷.۸±۲.۸ کیلوگرم به طور تصادفی با یکی از چهار جیره: ۱. شاهد، ۲. ۰.۲ درصد اسانس آویشن، ۳. ۲ درصد روغن ماهی، و ۴. ۲ درصد روغن ماهی+۰.۲ درصد اسانس آویشن، به صورت انفرادی و به مدت ۸۴ روز تغذیه شدند. بزغاله ها هر ۲۱ روز وزن کشی شدند و در انتهای آزمایش کشتار شدند. میانگین ماده خشک مصرفی، افزایش وزن روزانه، و ضریب تبدیل غذایی تحت تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن قرار نگرفت (P>0.05)، اما وزن نهایی، وزن لاشه گرم، بازده لاشه، مساحت عضله چشمی، طول لاشه، وزن کبد و کلیه، چربی احشایی، و چربی کلیه تحت تاثیر اسانس آویشن و روغن ماهی قرار نگرفت (P<0.05). درصد و وزن قطعات متفاوت لاشه، و همچنین عضله، چربی، و استخوان تفکیک شده از دنده ها تحت تاثیر روغن ماهی و اسانس آویشن قرار نگرفت (P<0.05). نتایج این آزمایش نشان می دهد که مکمل سازی جیره بزغاله های مهابادی با روغن ماهی و اسانس آویشن تاثیر چندانی روی عملکرد و صفات لاشه ندارد، ولی روغن ماهی باعث افزایش ضخامت چربی پشتی می شود.

کلید واژه: اسانس آویشن، چربی پشتی، خصوصیات لاشه، روغن ماهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.