استفاده از بسته بندی های نانو و پوشش دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از بسته بندی های نانو و پوشش دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از بسته بندی های نانو و پوشش دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از بسته بندی های نانو و پوشش دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از بسته بندی های نانو و پوشش دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۰

پسته تازه در طول دوره برداشت و پس از برداشت، دستخوش تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی می شود و در نتیجه عمر انباری کوتاهی دارد. هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیر نوع بسته بندی و پوشش دهی بر حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری پسته تازه بود. برای این منظور در دو آزمایش جداگانه، دانه های پسته در آزمایش اول با غلظت های متفاوت ژل آلوئه ورا (۰ (شاهد)، ۲۵، ۳۳ و ۵۰%) و نانوسید با غلظت های ۸۰ و ۱۰۰ میلی گرم در لیتر غوطه ور و در دمای ۴±۲oC برای مدت ۴۰ روز قرار گرفتند. همچنین در بررسی مقایسه فیلم های تولید شده از طریق فن آوری نانو با پلاستیک معمولی (نایلون)، دانه های پسته در آزمایش دوم بسته بندی و در شرایط مذکور انبار شدند. کاهش وزن، کیفیت ظاهری و بازارپسندی پسته ها به فاصله هر ۵ روز یکبار اندازه گیری شد و میزان چربی و کربوهیدرات های قابل حل در پایان دوره نگهداری محاسبه شد. نتایج نشان داد که فیلم های نانو در مقایسه با شاهد، به طور معنی داری (p0.01) در کنترل کاهش وزن و حفظ خصوصیات ظاهری پسته های تازه موثر بود. همچنین میزان کاهش وزن و قهوه ای شدن پسته های تازه در تیمارهای ژل آلوئه ورا نسبت به شاهد کاهش یافت و بهترین نتیجه (کربوهیدرات قابل حل و کیفیت ظاهری بالا) در تیمار ژل آلوئه ورا ۲۵% در مقایسه با کنترل به دست آمد.

کلید واژه: ژل آلوئه ورا، قهوه ای شدن، عمر قفسه ای، چربی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.