تعیین اثر ضداکسیدانی و ضدباکتریایی ترکیب های شیمیایی اسانس روغنی بادرنجبویه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین اثر ضداکسیدانی و ضدباکتریایی ترکیب های شیمیایی اسانس روغنی بادرنجبویه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین اثر ضداکسیدانی و ضدباکتریایی ترکیب های شیمیایی اسانس روغنی بادرنجبویه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین اثر ضداکسیدانی و ضدباکتریایی ترکیب های شیمیایی اسانس روغنی بادرنجبویه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین اثر ضداکسیدانی و ضدباکتریایی ترکیب های شیمیایی اسانس روغنی بادرنجبویه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تعداد صفحات :۱۲

زمینه: افزایش مقاومت دارویی میکروارگانیسم ها و نگرانی در زمینه اثرات مضر نگه دارنده های شیمیایی، به ویژه در صنایع غذایی، موجب انجام تحقیق های گسترده جهت دست یابی به ترکیب های طبیعی شده است.هدف: مطالعه به منظور تعیین فعالیت ضد اکسیدانی و ضد باکتریایی ترکیب های شیمیایی اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه تجربی در سال های ۱۳۹۲-۱۳۹۱ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه انجام شد. اسانس بخش های مختلف گیاه (برگ، ساقه و گل) با روش تقطیر با آب به دست آمد. ترکیب های شیمیایی اسانس با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی بررسی و برای تعیین خواص ضد باکتریایی از روش های انتشار دیسک و میکروتیتر – پلیت استفاده شد. فعالیت ضد اکسیدانی اسانس با استفاده از توانایی ترکیب های اسانس در بی رنگ کردن رادیکال آزاد دی فنیل پیکریل هیدرازیل سنجیده شد.یافته ها: ترکیب ای – سیترال در برگ، ۲- سیکلوهگزن-۲، ۱- متیل-۵- (۱- متیل اتیل) در ساقه و ترانس – کاروئول در گل، عمده ترین اجزای شناسایی شده گیاه بادرنجبویه بودند. بین اسانس اندام های مختلف بادرنجبویه، اسانس برگ و ساقه به ترتیب بیش ترین و کم ترین اثر ضدباکتریایی را داشتند. بیش ترین قطر هاله مهار رشد باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سودوموناس آئروراژینوزا مربوط به اسانس برگ بادرنجبویه بود. ارزیابی آزمون ضد اکسیدانی حاکی از بالا بودن توان ضداکسیدانی اسانس برگ بادرنجبویه بود.نتیجه گیری: با توجه به یافته ها، می توان از اسانس گیاه بادرنجبویه به عنوان یک ترکیب دارویی طبیعی جهت محافظت مواد غذایی و افزایش ماندگاری بهره جست.

کلید واژه: بادرنجبویه، ضداکسیدان ها، اسانس روغنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.