اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد، برون ریزش آمونیوم، فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد، برون ریزش آمونیوم، فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد، برون ریزش آمونیوم، فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد، برون ریزش آمونیوم، فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد، برون ریزش آمونیوم، فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های علوم و فنون دریایی

تعداد صفحات :۹

این پژوهش، تاثیر محیط کشت های با غلظت های مختلف نمک (۲.۵ و ۷.۵ و ۱۲.۵ درصد نمک طعام) بر رشد، برون ریزش آمونیوم، فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک Dunaliella salina مورد بررسی قرار گرفت. سویه جلبک مورد آزمایش از آزمایشگاه تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی تهیه و در ارلن های ۲۵۰ میلی لیتری در ۱۰۰ میلی لیتر محیط کشت، کشت داده شد. شرایط کشت در آزمایشگاه با ایجاد محیط کشت استریل، شدت نور ۵۰۰۰ لوکس، دمای ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی گراد، هوادهی روزانه یک ساعت فراهم شد. پس از خوگیری جلبک به مدت دوازده روز، به صورت روزانه به شمارش سلولی وبررسی میکروسکوپی مورفولوژی سلول ها اقدام گردید و درخاتمه سنجش ها انجام شد. گونه مزبوردر همه غلظت ها (۲.۵، ۷.۵ و ۱۲.۵ درصد نمک طعام) خوگیری ورشد مناسبی را نشان دادند. میزان رشد، برون ریزش آمونیوم، فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در این جلبک مورد سنجش قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین رشد در تیمار ۷.۵ درصد نمک طعام اتفاق افتاد (بهترین رشد). در میزان غلظت نمک دیگر، کاهش معنی داری در رشد ملاحظه شد (P<0.05). نتایج بررسی آنزیمی نشان داد که در شرایط (کمتر و بیشتر از ۷.۵ درصد نمک در محیط کشت) فعالیت نیترات ردوکتازی بطور معنی داری افزایش یافت (P<0.05)، ولی این تیمارها اثر معنی داری روی میزان برون ریزی آمونیوم و محتوای پروتئین کل نداشتند (P<0.05).

کلید واژه: دونالیلا سالینا، نمک طعام، آمونیوم، پروتئین، نیترات ردوکتاز، Dunaliella salina

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.