بررسی فراوانی انتروسین های تولید شده در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی انتروسین های تولید شده در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی انتروسین های تولید شده در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی انتروسین های تولید شده در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی انتروسین های تولید شده در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جدا شده از فراورده های شیر سنتی در شهرستان شهرکرد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۲

باکتریوسین ها پروتئین های تولید شده توسط باکتری ها به خصوص باکتری های اسید لاکتیک هستند که خاصیت ضدمیکروبی دارند و برای نگهداری غذا به کار می روند. در سال های اخیر توجه ویژه ای به این باکتری ها در جهت بهره گیری از آن ها به عنوان نگه دارنده های مواد غذایی معطوف شده است. در این تحقیق تعداد ۱۲۰ نمونه فراورده شیر سنتی مختلف، پس از جداسازی باکتری و تشخیص قطعی در حضور پرایمرهای اختصاصی مربوط به ژن های انتروسین مورد بررسی قرار گرفتند. ژن مربوط به انتروسینA در ۱۴ ایزوله (۳۱.۸۱ درصد)، ژن مربوط به انتروسین Pدر ۱۳ ایزوله ( ۲۹.۵۴درصد)، ژن مربوط به انتروسین As-48 در ۹ ایزوله (۲۰.۴۵ درصد). وجود هم زمان چند ژن با همدیگر در ۶ ایزوله (۱۳.۶۳ درصد) مشاهده گردید به طوری که ژن مربوط به انتروسین های A و P در ۲ ایزوله (۴.۵۴%)، ژن مربوط به انتروسین های A و As48 در ۷ ایزوله (۱۵.۰۹ درصد)، ژن مربوط به انتروسین هایA, P و As48 در ۵ ایزوله (۱۱.۳۶ درصد) مشاهده گردید. با توجه به حضور تعداد نسبتا زیادی از ژن های انتروسین در ایزوله های انتروکوکوس فکالیس جداشده از فراورده های شیر سنتی انجام تحقیقات جهت بررسی خواص ضدمیکروبی انتروسین های تولید شده توسط این باکتری ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: فراورده های شیر سنتی، انتروکوکوس فکالیس، انتروسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.