بررسی تغییرات آمینو اسیدها در فیله کپور معمولی پرورشی Cyprinus carpio در طی ۶ ماه نگهداری در سردخانه در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات آمینو اسیدها در فیله کپور معمولی پرورشی Cyprinus carpio در طی ۶ ماه نگهداری در سردخانه در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات آمینو اسیدها در فیله کپور معمولی پرورشی Cyprinus carpio در طی ۶ ماه نگهداری در سردخانه در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات آمینو اسیدها در فیله کپور معمولی پرورشی Cyprinus carpio در طی ۶ ماه نگهداری در سردخانه در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات آمینو اسیدها در فیله کپور معمولی پرورشی Cyprinus carpio در طی ۶ ماه نگهداری در سردخانه در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های علوم و فنون دریایی

تعداد صفحات :۱۰

در این بررسی تغییرات اسیدهای امینه، پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در طی ۶ ماه نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت. برای تهیه نمونه در اردیبهشت سال ۳۸۹، تعدادی کپور معمولی Cyprinus carpio از یکی از استخرهای رورشی واقع در بابلسر که دارای وزن ۱kg±۱۰۰grبودند صید شده و به آزمایشگاه منتقل گردیدند. در این بررسی شناسایی اسیدهای آمینه به وسیله دستگاه HPLC با استفاده از روش PICO/TAG، پروتئین به روش ماکروکلدال، TVN به روش کجلدال،چربی به روش(Bligh & dyer, 1959 )، رطوبت به روش اون و خاکستربه روش کوره در زمان های ۰ و ۹۰ و ۱۲۰ و ۱۵۰ و ۱۸۰ روز اندازه گیری شدند. نتایج حاصله نشان داد که درنمونه تازه فیله کپور معمولی مقدار پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت به ترتیب برابر ۱۶.۲±۰.۰۲، ۴.۱±۰.۰۱، ۱.۰۱±۰.۰۱۲، ۷۸.۶۹±۰.۰۳ درصد بوده است که در پایان دوره ۱۸۰ روزه به ترتیب به ۱۴.۱±۰.۰۳، ۲.۰۲±۰.۰۳، ۱.۰۸±۰.۰۳، ۷۷.۳±۰.۰۱ درصد رسید. همچنین در این بررسی در نمونه تازه فیله کپور معمولی Cyprinus carpio تعداد ۱۷ آمینواسید شناسایی شد که ۹ اسید امینه ضروری و ۸ عدد غیرضروری بود. در این میان گلوتامیک بیشترین مقدار و سیستئین کمترین مقدار را داشت. نسبت امینو اسیدهای ضروری به غیر ضروری ۱.۰۹ بوده است مجموع اسیدهای آمینه ضروری (EAA)و غیرضروری (NE) به ترتیب (۷۷.۳۵ و ۷۰.۴) میلی گرم بر گرم در نمونه تازه بود. در پایان دوره مشخص گردید که مجموع اسیدهای آمینه ضروری ۶۱.۱۳ (EAA)(میلی گرم بر گرم) رسیده است (P£۰.۰۵). مجموع آمینواسیدهای غیر ضروری (NE) به ۶۱.۸۵ میلی گرم بر گرم در پایان دوره نگهداری در سردخانه ۱۸- درجه سانتی گراد رسیده است. (P³۰.۰۵). مقدار TVN در نمونه تازه برابر ۱۱.۲±۰.۰۳ میلی گرم بر صد گرم بود که در پایان دوره در سردخانه به ۱۴.۲۶±۰.۰۱ میلی گرم درصد گرم رسیده است. (P£۰.۰۵). بنابر این در پایان دوره نگهداری اسید امینه های ضروری تغییرات معناداری را در سطح ۹۵ درصد نشان دادند که این تغییرات از روز ۱۵۰ شروع شد. همچنین مقدار TVN، پروتئین و چربی تغییرات معناداری داشتند، تغییرات معنادار در سطح ۹۵ درصد برای TVN در روز ۱۸۰ و پروتئین از روز ۱۳۵ و چربی از روز ۱۲۰ شروع شد.

کلید واژه: امینو اسید، باز فرار، پروتئین،کپور معمولی Cyprinus carpio

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.