مطالعه برخی صفات مورفولوژیک در ژنوتیپ های مختلف گندم نان بهاره تحت شرایط آب و هوایی پارس آباد مغان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه برخی صفات مورفولوژیک در ژنوتیپ های مختلف گندم نان بهاره تحت شرایط آب و هوایی پارس آباد مغان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه برخی صفات مورفولوژیک در ژنوتیپ های مختلف گندم نان بهاره تحت شرایط آب و هوایی پارس آباد مغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه برخی صفات مورفولوژیک در ژنوتیپ های مختلف گندم نان بهاره تحت شرایط آب و هوایی پارس آباد مغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه برخی صفات مورفولوژیک در ژنوتیپ های مختلف گندم نان بهاره تحت شرایط آب و هوایی پارس آباد مغان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته های نوین کشاورزی

تعداد صفحات :۱۶

این آزمایش در سال زراعی ۱۳۸۹ در مزرعه تحقیقاتی آموزشکده کشاورزی پارس آباد مغان با ۲۹ ژنوتیپ گندم بهاره مشتمل بر ۲۷ رقم و ۲ لاین در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار اجرا گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد بین ژنوتیپ ها از نظر همه صفات زراعی مورد مطالعه، تفاوت معنی داری در سطح احتمال ۱% وجود داشت. رقم شیرودی از نظر عملکرد دانه (۵۳۷۰ کیلوگرم در هکتار)، وزن هزار دانه (۳۷.۴ گرم) و تعداد دانه در سنبله (۴۷.۳) دارای بیشترین میانگین نسبت به سایر ارقام بود. از نظر عملکرد بیولوژیک (۱۵۰۶۰ کیلوگرم در هکتار) و تعداد سنبله (۶۳۵.۸ در مترمربع) رقم اکبری بیشترین میانگین را داشت. عملکرد بیولوژیک، طول سنبله و تعداد دانه در سنبله همبستگی مثبت و معنی داری با عملکرد دانه نشان داد. همچنین، رابطه مثبت و معنی داری بین عملکرد بیولوژیک با ارتفاع بوته، طول سنبله و تعداد دانه در سنبله ملاحظه شد. به دلیل رابطه معکوس بین اجزای عملکرد، همبستگی منفی و معنی داری بین تعداد سنبله (مترمربع) با تعداد دانه در سنبله وجود داشت. با انجام تجزیه علیت مشخص شد که صفت عملکرد بیولوژیک بیشترین اثر مستقیم مثبت (r=0.65) بر عملکرد دانه داشت. در تجزیه به مولفه های اصلی، ۴ مولفه اول، ۸۱% از کل واریانس متغییرها را توجیه کردند. عملکرد بیولوژیک، طول سنبله و تعداد سنبله مهم ترین نقش را در تبیین مولفه اول داشتند. نتایج حاصل از تجزیه خوشه ای، ۲۹ ژنوتیپ ارزیابی شده را در ۴ گروه متفاوت قرار داد. ارقام شیرودی، نیک نژاد و البرز از نظر عملکرد دانه و برخی صفات مورد مطالعه نسبت به سایر ارقام دارای میانگین بالاتری بودند به عنوان ارقام برتر معرفی شدند.

کلید واژه: تجزیه به عامل ها، تجزیه علیت، صفات مورفولوژیک، عملکرد دانه، گندم نان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.