مدیریت هوشمند شرایط کیفی آب در پرورش ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio در مخازن آزمایشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدیریت هوشمند شرایط کیفی آب در پرورش ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio در مخازن آزمایشی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدیریت هوشمند شرایط کیفی آب در پرورش ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio در مخازن آزمایشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدیریت هوشمند شرایط کیفی آب در پرورش ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio در مخازن آزمایشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدیریت هوشمند شرایط کیفی آب در پرورش ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio در مخازن آزمایشی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های علوم و فنون دریایی

تعداد صفحات :۲۰

در این تحقیق امکان مدیریت هوشمند شرایط کیفی آب برای پرورش ماهی کپور معمولی به مدت ۱ ماه (از تاریخ ۱/۲/۱۳۸۸ تا ۳۱/۲/۱۳۸۸) مورد بررسی قرار گرفت. جهت انجام مطالعه از دستگاه هوشمند طراحی و ساخته شده ابداعی استفاده گردید. این دستگاه مجهز به تجهیزات اتوماسیون صنعتی(PROGRAM LOGIC CONTROL) و سنسورهای حساس و دقیق به ۳ پارامتر مهم: دما اکسیژن و pH بود. متغیرهای فوق در پروژه ماهی کپور معمولی بسیار اهمیت داشته و میزان آن ها به ترتیب دما (۲۵ درجه سانتی گراد )،اکسیژن (۸میلی گرم در لیتر) و pH برابر (۷.۳) برای تیمار مجهز شده تنظیم گردید.کارکرد دستگاه مزبور با تجهیزتوسط دوربین و تجهیزات ارتباطی (تلفن و اینترنت) قابلیت کنترل از راه دور را داشت.۳ دستگاه آکواریوم با ۳ دستگاه ساخته شده تجهیز شد، تا به عنوان آزمایشگر در این پژوهش بکار گرفته شود. ۳ دستگاه آکواریوم دیگر نیز به عنوان شاهد در نظر گرفته شده که پارامترهای سه گانه مذکور در آن ها به صورت حضوری کنترل و نظارت گردید.در هر یک از آکواریوم ها ۵ عدد بچه ماهی کپور معمولی به وزن های ۵-۱۰ گرم رها شد. در هر شبانه روز در آکواریومهای شاهد ۳ مرتبه پارامترهای ( pHاکسیژن و دما) کنترل گردید هر دو گروه با یک نوع جیره غذایی تغذیه شدند. در طی دوره بررسی در اکواریوم های شاهدنوسان زیاد (۵-۹) pH و اکسیژن (۵-۱۲) میلی گرم در لیتر و دما (۱۸-۲۹) درجه سانتیگراد ملاحظه شد و ماهیان آن به تدریج تا روز ۱۰ مطالعه تلف گردیدند. اما در اکواریومهای تجهیز شده متغیرهای سه گانه ثابت باقی ماند. طی مدت مطالعه (۳۱ روزه) ۱۳ عدد از ۱۵ عدد ماهی زنده و سرحال که رشد مناسب داشته ونشان از شرایط خوب زیستی آنها بود باقی ماند. بعد از ۳۱ روز وزن ماهی های تیمار به ۲۵۰±۸ گرم رسید. نتایج حاصله نشان داد که این دستگاه می تواند در مدیریت استخرهای پرورش ماهی کارایی بالایی داشته و به مدیران و دست اندر کاران صنعت آبزی پروری در افزایش بهره وری کمک رساند.

کلید واژه: مدیریت هوشمند، شرایط کیفی، کپور معمولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.