مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های مواد غذایی جمع آوری شده از منطقه شرق گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های مواد غذایی جمع آوری شده از منطقه شرق گیلان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های مواد غذایی جمع آوری شده از منطقه شرق گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های مواد غذایی جمع آوری شده از منطقه شرق گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه کیفیت میکروبی نمونه های مواد غذایی جمع آوری شده از منطقه شرق گیلان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۴

باکتری ها از جمله مهم ترین عوامل ایجاد کننده عفونت ها و مسمومیت های غذایی محسوب می شوند، به طوری که آلودگی میکروبی مواد غذایی خود به عنوان یک مشکل مهم جهانی رو به افزایش است. مطالعه حاضر باهدف تعیین میزان آلودگی میکروبی مواد غذایی منطقه شرق گیلان صورت گرفته است. در این مطالعه توصیفی مقطعی، ۶۰۶ نمونه مواد غذایی مختلف از مناطق شرق استان گیلان به طور تصادفی به منظور تعیین تنوع کیفیت باکتریایی ماده غذایی، برحسب نوع و منبع آن، نمونه برداری و به آزمایشگاه میکروب شناسی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان ارسال و از نظر آلودگی باکتریایی مورد آزمایش قرار گرفتند. این مطالعه نشان داده باکتری های مزوفیل هوازی، اشرشیا کلی و کلیفرم ها به عنوان آلوده کننده ترین ماده غذایی شناخته شده می باشند (P<0.001)، به طوری که در مجموع ۱۱.۵۵ درصد آلودگی به اشرشیا کلی، ۶.۹۷ درصد به باکتری های مزوفیل هوازی و ۶.۸ درصد آلودگی مربوط به کلیفرم ها بوده است. از نظر شمارش کلی‎ باکتری ها و کلیفرم ها و آلودگی به باکتری های بیماری زا سالاد کاهو، شیرینی تر و آب میوه های دست ساز، شیر محلی و بستنی سنتی به عنوان آلوده ترین غذاها شناخته شدند. در میان مواد غذایی مورد آزمایش آلودگی به اشرشیا کلی برای شیرینی جات (۱۷ درصد)، آب میوه ها (۱۵ درصد)، محصولات لبنی (۹.۷ درصد)، فرآوردهای پروتئینی (۱۲ درصد) و میوه و سبزیجات (۶.۳ درصد) بیشترین میزان را نشان داده است. با توجه به یافته های این مطالعه، به منظور جلوگیری از آلودگی میکروبی مواد غذایی آموزش افراد، رعایت اصول بهداشتی و نظارت در آماده سازی، حمل و نقل، ذخیره سازی و عرضه مواد غذایی ضروری می باشد.

کلید واژه: مواد غذایی، آلودگی میکروبی، منطقه شرق گیلان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.