بررسی نقش عوامل انسانی و فیزیوگرافی بر کاهش پوشش جنگلی (مطالعه موردی: حوضه آبخیز شهر ارکواز ملکشاهی- استان ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش عوامل انسانی و فیزیوگرافی بر کاهش پوشش جنگلی (مطالعه موردی: حوضه آبخیز شهر ارکواز ملکشاهی- استان ایلام) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش عوامل انسانی و فیزیوگرافی بر کاهش پوشش جنگلی (مطالعه موردی: حوضه آبخیز شهر ارکواز ملکشاهی- استان ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش عوامل انسانی و فیزیوگرافی بر کاهش پوشش جنگلی (مطالعه موردی: حوضه آبخیز شهر ارکواز ملکشاهی- استان ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش عوامل انسانی و فیزیوگرافی بر کاهش پوشش جنگلی (مطالعه موردی: حوضه آبخیز شهر ارکواز ملکشاهی- استان ایلام) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فضای جغرافیایی

تعداد صفحات :۲۵

با توجه به کارکردهای مختلف پوشش گیاهی، بررسی تغییرات زمانی-مکانی آن، جزء اساسی از مطالعات محیط زیست است. تغییرات کاربری اراضی نتیجه بر هم کنش پیچیده شاخص های فیزیکی، زیستی، اقتصادی و اجتماعی است. تعیین تغییرات با استفاده از تصاویر ماهواره ای و در محیط GIS به یکی از زیرشاخه های مهم در علم جنگل داری تبدیل شده است و ابزاری برای نظارت و کنترل انواع تغییرات در اکوسیستم های جنگلی هست. به منظور مدل سازی الگوی مکانی کاهش پوشش جنگلی در حوضه آبخیز شهر ارکواز ملکشاهی واقع در استان ایلام طی سه دوره ۱۹۷۶-۱۹۸۸، ۱۹۸۸-۲۰۰۱ و ۲۰۰۱-۲۰۱۰ از روش مدل سازی رگرسیون لجستیک که از روش های برآورد تجربی است استفاده شد. در این مطالعه برای بررسی کاهش پوشش جنگلی داده های سنجنده MSS ماهواره لندست مربوط به سال ۱۹۷۶، سنجنده TM ماهواره لندست مربوط به سال ۱۹۸۸، سنجنده ETM+ مربوط به سال ۲۰۰۱ و سنجنده LissIII ماهواره IRS مربوط به سال ۲۰۱۰ مورد پردازش و طبقه بندی قرار گرفتند. تصاویر مورد بررسی به دو کلاسه جنگل و غیر جنگل طبقه بندی شده و به منظور بررسی عوامل تخریب، نقشه کاهش پوشش جنگلی هر دوره با متغیرهای فیزیوگرافی و انسانی آن دوره، وارد مدل جداگانه مختص آن دوره شدند. نتایج نشان داد که در طول دوره اول، عوامل فیزیوگرافی، در طول دوره دوم تلفیقی از عوامل فیزیوگرافی و انسانی و طی دوره سوم عوامل انسانی بیش ترین سهم را در کاهش پوشش جنگلی حوزه آبخیز شهر ارکواز ملکشاهی داشته اند. نتایج این پژوهش می تواند به مدیران و برنامه ریزان منابع طبیعی در اتخاذ راهبردهای مدیریتی مناسب هر دوره زمانی خاص با توجه به ویژگی های فیزیوگرافی و انسانی منطقه کمک کند.

کلید واژه: کاهش پوشش جنگلی، سنجش ازدور، رگرسیون لجستیک، حوزه آبخیز شهر ارکواز ملکشاهی، استان ایلام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.