ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش های تولید شده در کارخانه های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه های معیوب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش های تولید شده در کارخانه های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه های معیوب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش های تولید شده در کارخانه های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه های معیوب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش های تولید شده در کارخانه های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه های معیوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش های تولید شده در کارخانه های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه های معیوب :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی
تعداد صفحات :۱۲
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: اکراتوکسین، مایکوتوکسین، کشمش، همدان، HPLC
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.