مقاله الونیت زایی در منطقه طارم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله الونیت زایی در منطقه طارم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الونیت زایی در منطقه طارم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الونیت زایی در منطقه طارم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الونیت زایی در منطقه طارم :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در منطقه طارم محصولات هیدروترمالی وسیعی برون زد دارند که روند عمومی آنها شمال غربی – جنوب شرقی است. این روند بطرف جنوب شرق ادامه یافته و در کوههای جنوب بویین زهرا با پدیده کائولینیت زایی وسیعی همراه است. بطرف شمال غرب پدیده کائولینیت زایی و آلونیت زایی ادامه یافته، بطوریکه در منطقه اهر در ایران و در جمهوری آذربایجان و ارمنستان باعث تشکیل معادن کائولینیت و آلونیت شده اشت.
در منطقه طارم از دیر هنگام سنگ آلونیت ازمحصولاته هیدروترمالی جهت استحصال زاج مورد استفاده قرار می گیرفته است. در منطقه قفقاز بخصوص در معدن زگلیک و در منطقه داشکسن گنجه در جمهوری آذربایجان نیز زاج استحصال شده و به روسیه و بعضی کشورهای اروپایی صادر می شده است. این محصولات کاربردهای زمان خود را داشته است.
در قرن بیستم با افزایش مصرف آلومینیوم اندیشمندان به فکر منابعی برای آلومینیوم بوده اند، از آن جمله آلونیت ، نفلین سینیتها و …امروزه بر روشهای متفاوت از آلونیت آلومینت و محصولات دیگر استحصال می گردد.در حدود چهل ماده شیمیایی و صنعتی از آلونیت به دست می آید (Kashkai, 1970) از جمله روسیه، آذربایجان ، امریکا، مکزیک، چین و غیره آلونیت را جهت ابتیاع محصولات متفاوت مورد بهره برداری قرار میدهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.