مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب های بطری شده در استان همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب های بطری شده در استان همدان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب های بطری شده در استان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب های بطری شده در استان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب های بطری شده در استان همدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۶

امروزه در اکثر کشورهای جهان و از جمله در ایران، استفاده از آب های بطری شده روند صعودی داشته است. به همین دلیل به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان، کنترل میکروبی و شیمیایی چنین آب هایی دارای اهمیت زیادی است و هدف این مطالعه نیز تعیین کیفیت میکروبی و شیمیایی آب های بسته بندی و عرضه شده در سطح استان همدان بود. برای این منظور در فصول زمستان ۱۳۹۰ و تابستان ۱۳۹۱ تعداد ۵۶ نمونه بصورت تصادفی انتخاب گردید. آزمایشات مطابق با روش های استاندارد بر روی ویژگی-های شیمیایی شامل pH، قلیائیت، نیترات، سدیم، پتاسیم، فلوراید، سولفات، فسفات، سختی کل و سختی دائم و ویژگی های میکروبی شامل کل کلی فرم ها و کلی فرم های مدفوعی صورت گرفت. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل و با استانداردهای موسسه ملی استاندارد ایران و نیز رهنمودهای سازمان جهانی بهداشت مقایسه شد. یافته ها حاکی از آن بود که باکتری های گروه کلی فرم و کلی فرم مدفوعی در هیچ یک از نمونه ها وجود نداشت. مقادیر pH، قلیائیت، نیترات، سولفات، فسفات، سدیم و پتاسیم در تمامی نمونه ها در محدوده استاندارد بودند. از ۵۶ نمونه مورد بررسی ۴۴ نمونه دارای فلوراید کمتر از حداکثر مطلوب و ۴۰ نمونه دارای سختی کل کمتر از حداکثر مطلوب استاندارد بودند. در نهایت با توجه به این نتایج، هرچند که تقریبا تمامی موارد اندازه گیری شده از حداکثر مجاز تعیین شده توسط استانداردهای موسسه ملی استاندارد ایران و سازمان بهداشت جهانی کمتر بود، اما در اکثر موارد اختلاف معنی داری بین مقادیر اندازه گیری شده با مقادیر مندرج بر روی برچسب بطری ها وجود داشت. همچنین میانگین ویژگی های اندازه گیری شده در دو فصل زمستان ۱۳۹۰ و تابستان ۱۳۹۱ اختلاف معنی داری نشان ندادند.

کلید واژه: آب آشامیدنی، آب بطری شده، کیفیت آب، همدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.