بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۴

امروزه وجود آلومینیوم در رژیم غذایی انسان به عنوان یک آلاینده نگرانی بسیاری از محققین را برانگیخته است. به نظر می رسد که ظروف پخت و پز یکی از منابع رایج دریافت آلومینیوم مردم ایران از طریق رژیم غذایی است. به همین دلیل در این پژوهش میزان مهاجرت آلومینیوم از طریق ظروف آلومینیومی به محیط های غذایی بررسی گردید. برای این منظور، محلول هایی با غلظت های مختلف اسید سیتریک، سدیم کلراید، چربی، پروتئین و شکر تهیه گردید و میزان مهاجرت آلومینیوم به این محلول ها با استفاده از دستگاه اسپکترومتریجذب اتمی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد، افزودن نمک و اسید سیتریک باعث افزایش میزان مهاجرت آلومینیوم می گردد. اما اثر اسید به دلیل قدرت خورندگی آن بر سطح ظرف بسیار بیشتر از نمک ارزیابی گردید. با افزایش شدت فرایند حرارتی و مدت زمان اعمال حرارت میزان مهاجرت آلومینیوم نیز افزایش یافت. هم چنین میزان آلومینیوم نمونه های مختلف غذاهای ایرانی طبخ شده در ظروف آلومینیومی پایین، اما به طور معنی داری بیشتر از نمونه های کنترل بود.

کلید واژه: ظرف آلومینیومی، مهاجرت، آلاینده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.