مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۲

اثرات مفید مصرف فرآورده های پروبیوتیکی بر مصرف کنندگان در مطالعات متعدد نشان داده شده است. به همین دلیل امروزه بسیاری از کارخانه جات صنایع غذایی سعی در تولید انواع مختلفی از این فرآورده ها بالاخص از نوع فرآورده های شیری دارند. یکی از ملزومات اولیه تولید پروبیوتیک ها شناسایی شرایط مناسب رشد سویه های مختلف پروبیوتیک و عوامل تاثیرگذار بر آن در محیط رشد می باشد. در این مطالعه تاثیر غلظت های مختلف دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مورد مطالعه قرار گرفته است. برای انتخاب دمای مناسب رشد، از دماهای ۳۸، ۴۰، ۴۲ و ۴۴ درجه سلسیوس استفاده شد. به علاوه، تیامین (صفر، ۵، ۱۰ و ۱۵ppm)، دکستروز (صفر، ۰.۴، ۰.۶، ۰.۸ و ۱ درصد)، گلیسین و والین (هر یک با غلظت های صفر، ۳۰، ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ppm) به شیر اضافه گردید. اسیدیته شیر به عنوان شاخص رشد باکتری طی ساعات صفر، ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ گرمخانه گذاری اندازه گیری شد. نتایج نشان داد سرعت افزایش اسیدیته در دمای ۴۲ درجه سلسیوس به طور معنی داری (p<0.05) از سایر دماها بیشتر بود. افزودن غلظت های مختلف تیامین، دکستروز، والین و گلیسین تاثیر معنی داری بر اسیدیته نمونه های شیر نداشت. اما ظاهرا موجب افزایش توانایی تولید آنزیم های پروتئولیتیک و گاز توسط این باکتری می گردد.

کلید واژه: پروبیوتیک، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، میزان رشد، شیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.