مطالعه اثر گونه شته و میزبان گیاهی آن روی تغذیه و طول عمربالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Neur :chrysopidae


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر گونه شته و میزبان گیاهی آن روی تغذیه و طول عمربالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Neur :chrysopidae دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر گونه شته و میزبان گیاهی آن روی تغذیه و طول عمربالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Neur :chrysopidae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر گونه شته و میزبان گیاهی آن روی تغذیه و طول عمربالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Neur :chrysopidae،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر گونه شته و میزبان گیاهی آن روی تغذیه و طول عمربالتوری سبز (Chrysoperla carnea (Neur :chrysopidae :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات حشره شناسی

تعداد صفحات :۱۰

اثر تغذیه از گونه شته و نوع میزبان گیاهی آن روی طول عمر و میزان تغذیه لارو بالتوری سبز معمولی (Chrysoperla carnea) مورد بررسی قرار گرفت. شته معمولی گندم (Sitobion avenae) و شته خرزهره (Aphis nerii) به عنوان میزبان این شکارگر انتخاب شدند. در این تحقیق گونه S. avenae روی دو گونه میزبان، گندم (میزبان اصلی) و خرزهره (میزبان اجباری) پرورش داده شد و در اختیار لارو بالتوری سبز قرار گرفت. این آزمایش در شرایط دمایی ۲۵±۲ درجه سلسیوس، رطوبت نسبی ۷۰±۵%، طول مدت روشنایی ۱۶ و تاریکی ۸ ساعت انجام شد. بر اساس داده های بدست آمده اثر گونه شته و میزبان گیاهی روی طول عمر و میزان تغذیه لارو بالتوری اختلاف معنی داری داشت. متوسط تغذیه لارو سن دوم بالتوری سبز Ch. carnea از شته معمولی گندم، شته خرزهره و شته معمولی گندم که از خرزهره تغذیه کرده بود به ترتیب ۴۰.۳±۰.۹۸، ۱۹.۵±۰.۵۰ و ۳۰.۶±۱.۱ شته بود که با یکدیگر اختلاف آماری داشتند. هم چنین طول عمر لارو سن ۲ بالتوری سبز که از شته های مختلف تغذیه کرده بود، به ترتیب ۳.۷±۰.۱۵، ۷.۸±۰.۲۹ و ۶±۰.۲۱ روز ثبت گردید که در این ارتباط نیز اختلاف آماری وجود داشت. نتایج نشان داد که خصوصیات زیستی لاروهای بالتوری سبز به میزان زیادی وابسته به کیفیت غذایی است که از آن تغذیه می کنند.

کلید واژه: میزبان گیاهی، Sitobion avenae ،Aphis nerri، Chrysoperla carnea

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.