تغییرات میزان رنگدانه و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان گیاهچه های لوبیا چیتی (.Phaseolus vulgaris L) تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات میزان رنگدانه و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان گیاهچه های لوبیا چیتی (.Phaseolus vulgaris L) تحت تنش شوری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات میزان رنگدانه و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان گیاهچه های لوبیا چیتی (.Phaseolus vulgaris L) تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات میزان رنگدانه و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان گیاهچه های لوبیا چیتی (.Phaseolus vulgaris L) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات میزان رنگدانه و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان گیاهچه های لوبیا چیتی (.Phaseolus vulgaris L) تحت تنش شوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی اثر تنش شوری ناشی از NaCl بر وزن تر، میزان رنگدانه و فعالیت ایزوزیم های آنتی اکسیدان سوپراکسید دیسموتاز (SOD)، پراکسیداز (POX) و کاتالاز (CAT) در ۹ ژنوتیپ لوبیا چیتی در مقایسه با شرایط بدون تنش، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی در شرایط آزمایشگاهی اجرا شد. فاکتور اول شامل آبیاری با دو سطح شوری (صفر و ۴۰۰ میلی مولار کلرید سدیم) و فاکتور دوم ژنوتیپ های لوبیا چیتی بودند. میزان کارتنوئید در شرایط تنش شوری به طور معنی دار بیشتر از شرایط عادی بود. میزان کلروفیل a و کلروفیل کل در شرایط عادی به مراتب بیشتر از شرایط تنش شوری برآورد شد. شوری سبب کاهش وزن تر گیاهچه های لوبیا چیتی به-میزان ۲۴.۳۱ درصد گردید. تجزیه الکتروفورزی با استفاده از ژل پلی آکریل آمید هشت درصد افقی به عمل آمد و ایزوزیم های SOD، POX و CAT در یکی از لایه های ژل رنگ آمیزی شدند. برای هر نوار در روی ژل میزان «مساحت ´ شدت» به عنوان فعالیت ایزوزیمی با نرم افزار MCID ارزیابی و یادداشت گردید. سه ایزوزیم برای SOD، سه ایزوزیم برای POX، و یک ایزوزیم برای CAT شناسایی شد. فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در حالت شوری بیشتر از شرایط بدون تنش بود. میزان افزایش SOD1، SOD2 و SOD3 به ترتیب ۲۶.۳۱، ۱۳.۸۹ و ۱۷.۶۴ درصد، POX1، POX2 و POX3 به ترتیب ۴۸.۳۸، ۲۱ و ۴۳.۰۲ درصد و میزان افزایش CAT1، ۴۳.۸۵ درصد به دست آمد. افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان می تواند یکی از مهم ترین راه کارها برای کاهش خسارت ناشی از تنش اکسیداتیو باشد.

کلید واژه: آنزیم های آنتی اکسیدان، تنش شوری، رنگدانه ها، ژل پلی آکریل آمید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.