بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (۱۳۸۷-۹۰)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (۱۳۸۷-۹۰) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (۱۳۸۷-۹۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (۱۳۸۷-۹۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (۱۳۸۷-۹۰) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۰

بیماری غذایی یکی از مشکلات جهانی بوده که اغلب خطراتی فوری و حاد ایجاد می کند. انجام مطالعات اپیدمیولوژیکی برای شناسایی منابع آلودگی، راههای انتقال و انتشار بیماری و میزان شیوع بیماری های غذایی و روش های پیشگیری و کنترل آن ها اهمیت زیادی دارد. هدف از انجام این مطالعه بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (۱۳۸۷ تا ۱۳۹۰) می باشد. در این مطالعه اطلاعات ۴ سال اخیر بیماری های غذایی از ۱۶۵ پرونده بیماران بستری شده استخراج گردید. برای تعیین ارتباط بین فراوانی بیماری غذایی و متغیرهای مختلف مورد بررسی از آزمون خی دو استفاده گردید. مقایسه یافته ها از نظر فصل، جنس و گروه سنی نشان داد که بیشترین فراوانی بیماری های غذایی به ترتیب مربوط به فصل بهار، جنس مذکر و گروه سنی ۱۵ تا ۳۰ بود و روند فراوانی از سال ۱۳۸۷ تا سال ۱۳۹۰ افزایشی تعیین گردید. همچنین ارتباط فراوانی بیماری های غذایی با فصول سال، ماه، جنس و گروه سنی معنی دار بود (p<0.01). با توجه به نتایج مطالعه، لازم است سازمان های مسوول نسبت به آموزش عمومی و افزایش میزان آگاهی مردم با استفاده از رسانه های ارتباط جمعی نظیر رادیو، تلویزیون، روزنامه و غیره در جهت تعمیق اصول بهداشت مواد غذایی اقدام لازم را به عمل آورند.

کلید واژه: مسمومیت های غذایی، کرمانشاه، بیمارستان امام خمینی، بررسی اپیدمیولوژیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.