تاثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۶

لواشک یکی از محصولات پرمصرف، به ویژه بین کودکان ایرانی است. این محصول با استفاده از میوه های با کیفیت پایین تهیه می شود که اغلب آلوده به کپک و سموم کپکی مانند پاتولین می باشد. هدف از این پژوهش، تعیین اثر مراحل اصلی فرایند تولید صنعتی لواشک نظیر پخت مقدماتی، فیلتراسیون، اواپراسیون، فرمولاسیون و پخت نهایی یا خشک کردن روی کاهش مقدار پاتولین است. به منظور اندازه گیری پاتولین، نمونه های مورد آزمایش قبل و بعد از هر مرحله از فرایند نمونه برداری شدند. تعیین پاتولین در نمونه ها توسط دستگاه کروماتوگرافی با کارایی بالا (HPLC) انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد که حداکثر کاهش پاتولین به مقدار ۲۴.۶۰ و ۱۸.۲۰ درصد به ترتیب در مراحل فرمولاسیون و تغلیظ صورت گرفت، در حالی که بعد از مراحل خشک کردن، فیلتراسیون و پخت مقدماتی، میزان کاهش سم پاتولین به ترتیب ۸.۵۸، ۳.۸۲ و ۲.۴۸ درصد بود. نتایج نشان داد که در محصول نهایی بیش از ۴۰ درصد مقدار اولیه پاتولین باقی می ماند. علاوه بر این، مشخص شد که فرایندهای مختلف تولید قادر به کاهش قابل قبول پاتولین موجود در ماده خام اولیه نیستند و نمی توانند میزان پاتولین را به کمتر از حد قابل قبول برای محصولات مشابه برساند.

کلید واژه: پاتولین، لواشک، کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، مراحل فرایند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.