تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)

تعداد صفحات :۱۳

در این تحقیق ۲۴۰ قطعه جوجه نـر یک روزه سویه راس ۳۰۸ در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶ تیمار و ۴ تکرار و ۱۰ قطعه جوجه سویه راس ۳۰۸ در هر تکرار استـفاده شد. طول دوره پرورش ۴۲ روز بود. تیمارهای آزمایشی شامل: ۱- جیره حاوی ۵ درصد چربی گیاهی (جیره فاقد ال-کارنیتین)، ۲- جیره حاوی ۵ درصد چربی گیاهی و ۳۰۰ میلی گرم ال-کارنیتین، ۳- جیره حاوی ۵ درصد چربی حیوانی (جیره فاقد ال-کارنیتین)، ۴- جیره حاوی ۵ درصد چربی حیوانی و ۳۰۰ میلی گرم ال-کارنیتین، ۵- جیره حاوی مخلوط چربی گیاهی و حیوانی (به نسبت مساوی ۲.۵ درصد) فاقد ال-کارنیتین، ۶- جیره حاوی مخلوط چربی گیاهی و حیوانی (به نسبت مساوی ۲.۵ درصد) با ۳۰۰ میلی گرم ال-کارنیتین بود. تیمار حاوی چربی حیوانی و ال-کارنیتین باعث افزایش وزن جوجه ها در دوره رشد و کل دوره شد. از طرف دیگر افزودن ال-کارنیتین در جیره باعث افزایش وزن نسبی لاشه قابل طبخ، سینه و ران در جوجه ها و باعث کاهش چربی حفره بطنی شد. هم چنین تیمارهای حاوی ال-کارنیتین باعث افزایش وزن قلب، بورس، تیموس و طحال شدند. افزودن ال-کارنیتین در جیره تاثیر معنی داری بر میزان گلوکز، پروتئین، آلبومین و گلوبولین نداشت. افزودن ال-کارنیتین در جیره تاثیر معنی داری بر پاسخ جوجه ها بر علیه واکسن نیوکاسل در ۳۲ روزگی داشت ولی تاثیر معنی داری نسبت به پاسخ جوجه ها علیه واکسن نیوکاسل در ۴۲ روزگی نداشت. با توجه به نتایج تحقیق اخیر می توان گفت افزودن ال-کارنیتین در جیره جوجه های گوشتی تاثیر به سزایی بر عملکرد و سیستم ایمنی آن ها دارد.

کلید واژه: ال-کارنیتین، منابع چربی، خصوصیات لاشه، سیستم ایمنی، جوجه های گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.