تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: طراحی صحیح و مناسب تجهیزات انتقال، برداشت و فرآوری محصولات کشاورزی نیازمند دانش کافی از خصوصیات فیزیکی و مکانیکی آن محصول می باشد.مواد و روش ها: در این تحقیق مشخصه های فیزیکی (شامل ابعاد، جرم، میانگین قطر هندسی، کرویت، سطح رویه، حجم و فرآیند جذب رطوبت) بادام درختی رقم ربیع و مغز آن و خواص مکانیکی (شامل نیرو، تغییر شکل، انرژی و توان لازم برای شکست) بادام درختی رقم ربیع تعیین شد.یافته ها: میانگین قطر متوسط هندسی برای بادام ربیع ۲۲.۳۷ میلی متر و برای مغز آن ۱۳.۴۲ میلی متر بود. میانگین کرویت برای بادام ۰.۶۵۴ درصد و برای مغز آن ۰.۵۲۳ درصد بود. با قرار دادن نمونه هایی از مغز بادام در آب فرآیند جذب رطوبت مغز بادام مطالعه و مدل های ریاضی آن تدوین شد. از فاصله زمانی بین ۱۳-۹ ساعت پس از قرار دادن نمونه های مغز بادام در آب کل افزایش وزن آن ها نسبت به وزن اولیه ۳۶ تا ۴۱ درصد بود که این مقدار پس از ۱۸ ساعت به ۴۴ درصد افزایش یافت.نتیجه گیری: ضریب اصطکاک استاتیک بادام و مغز آن به ترتیب روی شیشه و آهن گالوانیزه کمترین بود. بررسی اثر رطوبت بر ضریب اصطکاک استاتیک بادام نشان داد که با افزایش رطوبت این ضریب افزایش می یابد. در بررسی خواص مکانیکی نتایج بدست آمده نشان داد که تاثیر سرعت بارگذاری و جهت بارگذاری بر نیرو، انرژی و توان لازم برای شکست بادام در سطح یک درصد معنی دار بود. توان مصرفی برای شکست بادام با افزایش سرعت از ۵۰ به ۲۰۰ میلی متر بر دقیقه افزایش یافت. با افزایش سرعت بارگذاری، نیروی شکست بادام، به طور معنی داری کاهش و تغییر شکل در نقطه شکست افزایش یافت. نیروی شکست بادام در بارگذاری در جهت محور داراز (Z) کمترین بود.

کلید واژه: بادام ربیع، خواص فیزیکی، خواص مکانیکی، خواص اصطکاکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.