بررسی اثرات التیامی عصاره کامیفورا میرا (Commiphora myrrha) در مقایسه با سیلور سولفادیازین در ترمیم سوختگی تجربی پوست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات التیامی عصاره کامیفورا میرا (Commiphora myrrha) در مقایسه با سیلور سولفادیازین در ترمیم سوختگی تجربی پوست دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات التیامی عصاره کامیفورا میرا (Commiphora myrrha) در مقایسه با سیلور سولفادیازین در ترمیم سوختگی تجربی پوست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات التیامی عصاره کامیفورا میرا (Commiphora myrrha) در مقایسه با سیلور سولفادیازین در ترمیم سوختگی تجربی پوست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات التیامی عصاره کامیفورا میرا (Commiphora myrrha) در مقایسه با سیلور سولفادیازین در ترمیم سوختگی تجربی پوست :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)

تعداد صفحات :۱۳

کامیفورا میرا یک داروی سنتی گیاهی است از خانواده بورسه راسه آ (Burseraceae) که دارای گونه های متنوعی است. این گیاه در گذشته به صورت گسترده در درمان بیماری های مختلف در هند، چین، ایتالیا و یونان مورد استفاده قرار می گرفته است. همچنین، بررسی های دارویی خواص ضد التهابی، سایتوتوکسیک، بیهوش کنندگی و ضد میکروبی این گیاه را نشان داده است. در این تحقیق به تاثیر التیامی عصاره گیاه کامیفورا میرا در غلظت ۲.۵ درصد در مقایسه با داروی سیلور سولفادیازین بر زخم تجربی ناشی از سوختگی درجه ۳ بر پوست موش صحرایی پرداخته شده است. در این مطالعه از ۶۰ سر موش صحرایی نر به صورت تصادفی به ۴ گروه ۱۵ تایی تقسیم شدند. در ناحیه پشت تمام این حیوانات سوختگی درجه ۳ ایجاد شد. موش های گروه ۱ به عنوان شاهد در نظر گرفته شد. در گروه دوم به عنوان کنترل منفی بعد از سوختگی از اوسرین استفاده گردید. گروه سوم به عنوان کنترل مثبت با سیلور سولفادیازین و گروه چهارم با عصاره ۲.۵ درصد کامیفورا میرا تحت درمان گرفت. در روزهای ۷، ۱۴ و ۲۱ نمونه برداری صورت گرفت و جهت بررسی تغییرات بافتی پوست از رنگ آمیزی تری کروم و هماتوکسین-ائوزین استفاده شد. ارزیابی آماری با استفاده از آزمون یو من- وایتنی در سطح معنی داری p<0.05انجام گرفت. در آسیب شناسی بافتی، روند ترمیم در گروه دریافت کننده عصاره کامیفورا میرا به طور معنی دار وضعیت بهتری داشت. بر طبق نتایج به دست آمده در این مطالعه، عصاره گیاه کامیفورا میرا دارای تاثیر مثبت بر ترمیم سوختگی بوده و در غلظت ۲.۵ درصد نسبت به داروی سیلور سولفادیازین اثر ترمیمی مطلوب تری داشته است.

کلید واژه: سوختگی، کامیفورا میرا، سیلور سولفادیازین، التیام، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.