تاثیر جیره غذایی حاوی روغن سیر (garlic oil) بر برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمی سرم خون ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر جیره غذایی حاوی روغن سیر (garlic oil) بر برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمی سرم خون ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر جیره غذایی حاوی روغن سیر (garlic oil) بر برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمی سرم خون ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر جیره غذایی حاوی روغن سیر (garlic oil) بر برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمی سرم خون ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر جیره غذایی حاوی روغن سیر (garlic oil) بر برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمی سرم خون ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۱۳

در این مطالعه اثر تجویز خوراکی روغن سیر بر برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمی سرم ماهی کپور پرورشی (Cyprinus carpio) پس از ۴۵ روز تغذیه مورد بررسی قرار گرفت. روغن سیر در سطح ۲۵۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم به جیره پایه حاوی ۳۹% پروتئین خام و ۱۸% چربی خام افزوده شد. در انتهای دوره آزمایش خونگیری از ساقه دمی ۳۶ عدد ماهی به ظاهر سالم انجام گرفت. نتایج نشان داد افزودن روغن سیر به غذای ماهی کپور پرورشی باعث بهبود مشخصه های خونی گردید اگرچه تفاوت معنی داری بین ماهیان تغذیه شده با روغن سیر و گروه شاهد مشاهده نگردید (P>0.05) میزان پروتئین تام و آلبومین بدون هیچ گونه تفاوت معنی داری در تیمار حاوی روغن سیر از بیشترین میزان برخوردار بود (P>0.05). همچنین کمترین میزان گلوکز و کلسترول هم بدون هیچ گونه تفاوت معنی داری در تیمار حاوی روغن سیر مشاهده گردید (P>0.05). اما تری گلیسرید کاهش معنی داری را در تیمار حاوی روغن سیر نسبت به تیمار شاهد از خود نشان داد (P<0.05). افزایش معنی داری در میزان فعالیت لیزوزیم، ایمنوگلبولین (IgM) و کمپلمان سرم (ACH50) خون در ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی روغن سیر مشاهده شد (P<0.05) در مجموع نتیجه گیری می شود که افزودن روغن سیر در سطح ۲۵۰ میلی گرم در هر کیلوگرم جیره می تواند باعث بهبود پارامترهای خونی، ایمنی و بیوشیمی سرم در ماهی کپور پرورشی شود.

کلید واژه: روغن سیر، متغیرهای خونی، ایمنی، کپور پرورشی (Cyprinus carpio)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.