زیست چینه نگاری سازند آب تلخ بر مبنای نانوفسیل های آهکی در حوضه کپه داغ خاوری، برش های چینه شناسی جلیل آباد (جنوب باختر کلات) و روستای آب تلخ (خاور مشهد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 زیست چینه نگاری سازند آب تلخ بر مبنای نانوفسیل های آهکی در حوضه کپه داغ خاوری، برش های چینه شناسی جلیل آباد (جنوب باختر کلات) و روستای آب تلخ (خاور مشهد) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد زیست چینه نگاری سازند آب تلخ بر مبنای نانوفسیل های آهکی در حوضه کپه داغ خاوری، برش های چینه شناسی جلیل آباد (جنوب باختر کلات) و روستای آب تلخ (خاور مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی زیست چینه نگاری سازند آب تلخ بر مبنای نانوفسیل های آهکی در حوضه کپه داغ خاوری، برش های چینه شناسی جلیل آباد (جنوب باختر کلات) و روستای آب تلخ (خاور مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن زیست چینه نگاری سازند آب تلخ بر مبنای نانوفسیل های آهکی در حوضه کپه داغ خاوری، برش های چینه شناسی جلیل آباد (جنوب باختر کلات) و روستای آب تلخ (خاور مشهد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زمین

تعداد صفحات :۱۸

حوضه رسوبی کپه داغ در شمال خاوری ایران، در ناحیه ای بین مرز ایران با ترکمنستان و افغانستان واقع شده و شامل توالی های دریایی ژوراسیک تا نئوژن می باشد. سازند آب تلخ یکی از واحدهای سنگی کرتاسه بالایی حوضه رسوبی کپه داغ است که بیشترین ضخامت را در خاور این حوضه به خود اختصاص داده است. سازند آب تلخ از لحاظ نانوفسیل های آهکی، دارای فراوانی و غنای بسیار زیاد و دارای حفظ شدگی خوب تا متوسط بوده و حاوی جامعه فسیلی متعلق به قلمرو تتیس است. برای مطالعه نانوفسیل های این سازند، ۲۲۰ نمونه از برش جلیل آباد و ۴۶۷ نمونه از برش روستای آب تلخ از قدیم به جدید رسوبات رأس سازند آبدراز، سازند آب تلخ و قاعده سازند نیزار برداشت و برای مطالعات نانوفسیلی آماده سازی شده است. ضخامت سازند آب تلخ در برش جلیل آباد ۱۳۲۵.۸ متر و در برش روستای آب تلخ ۱۷۶۵ متر اندازه گیری شده است. در این مطالعات، ۱۱۶ گونه نانوفسیلی از ۴۳ جنس و ۱۵ خانواده شناسایی شده است. برای طبقه بندی زیست چینه نگاری برش های جلیل آباد و روستای آب تلخ از الگوی تصحیح شده Sissingh (1977) توسط Perch-Nielsen (1985) و الگوی Burnett (1998) استفاده شده است. زیست زون های نانوفسیلی سازند آب تلخ در برش جلیل آباد، به ترتیب از قاعده تا رأس شامل CC20, CC21, CC22, CC23a و CC19 از الگوی تصحیح شده Sissingh (1977) توسط Perch-Nielsen (1985) و زیر زون های UC14dTP، UC15bTP، UC15cTP، UC15dTP، UC15eTP و زون UC16 از الگوی Burnett (1998) است. در برش روستای آب تلخ این سازند از زیست زون CC19 (UC14dTP) شروع و تا زون CC23a (UC16) ادامه می یابد. بدین ترتیب سن بخش پسین کامپانین پیشین (Late Early Campanian) تا انتهایی ترین بخش کامپانین پسین (latest Campanian) برای سازند آب تلخ در برش های جلیل آباد و روستای آب تلخ پیشنهاد می شود.

کلید واژه: برش جلیل آباد، برش روستای آب تلخ، سازند آب تلخ، حوضه رسوبی کپه داغ، قلمرو تتیس، نانوفسیل های آهکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.