تحلیل عوامل ترمودینامیکی موثر بر تشکیل محلول جامد فوق اشباع نانوساختار در دستگاه آلیاژی مس-آهن با آلیاژسازی مکانیکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تحلیل عوامل ترمودینامیکی موثر بر تشکیل محلول جامد فوق اشباع نانوساختار در دستگاه آلیاژی مس-آهن با آلیاژسازی مکانیکی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحلیل عوامل ترمودینامیکی موثر بر تشکیل محلول جامد فوق اشباع نانوساختار در دستگاه آلیاژی مس-آهن با آلیاژسازی مکانیکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل عوامل ترمودینامیکی موثر بر تشکیل محلول جامد فوق اشباع نانوساختار در دستگاه آلیاژی مس-آهن با آلیاژسازی مکانیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تحلیل عوامل ترمودینامیکی موثر بر تشکیل محلول جامد فوق اشباع نانوساختار در دستگاه آلیاژی مس-آهن با آلیاژسازی مکانیکی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی متالورژی و مواد (دانشکده مهندسی)
تعداد صفحات :۱۸
در این پژوهش، عوامل ترمودینامیکی موثر در تشکیل محلول های غیرتعادلی در فرایند آلیاژسازی مکانیکی تحلیل شده اند. انرژی فصل مشترک، انحنای فصل مشترک و انرژی ذخیره شده در فاز بی شکل، عواملی هستند که در این پژوهش بررسی شده اند. برای این منظور، ابتدا یک مدل هندسی- آماری برای تحلیل مجموعه های نانوساختار دوفازی ارائه شد. سپس، نمونه هایی با نسبت وزنی برابر از مس و آهن به روش مکانیکی آلیاژسازی شدند و نتایج بررسی های عملی XRD و TEM با مدل سازی انجام شده ادغام شدند. به این ترتیبت، عوامل فوق الذکر در دستگاه آلیاژی مس- آهن تحلیل و مقایسه شدند. نشان داده شد که مقدار بالای حد حلالیت در این دستگاه، با تشکیل مداوم مناطق چند نانومتری بی شکل و تبدیل آن ها به محلول جامد امکان پذیر است.
کلید واژه: آلیاژسازی مکانیکی، ترمودینامیک، محلول جامد فوق اشباع، فصل مشترک، فاز بی شکل
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.