بررسی استفاده از آب و بافت پرندگان آبزی جهت سنجش آلودگی فلزی (مطالعه موردی: تالاب های بین المللی میانکاله و گمیشان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی استفاده از آب و بافت پرندگان آبزی جهت سنجش آلودگی فلزی (مطالعه موردی: تالاب های بین المللی میانکاله و گمیشان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی استفاده از آب و بافت پرندگان آبزی جهت سنجش آلودگی فلزی (مطالعه موردی: تالاب های بین المللی میانکاله و گمیشان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی استفاده از آب و بافت پرندگان آبزی جهت سنجش آلودگی فلزی (مطالعه موردی: تالاب های بین المللی میانکاله و گمیشان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی استفاده از آب و بافت پرندگان آبزی جهت سنجش آلودگی فلزی (مطالعه موردی: تالاب های بین المللی میانکاله و گمیشان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوبیولوژی تالاب (تالاب)

تعداد صفحات :۱۸

در مطالعه حاضر از بافت های کلیه، کبد و عضله سینه ای ۳۰ قطعه اردک سرسبز (Anas platyrhynchos) (15 قطعه نر و ۱۵ قطعه ماده)، ۳۰ قطعه اردک سر حنایی (Aythya ferina) (15 قطعه نر و ۱۵ قطعه ماده) و نمونه های آب ۹ ایستگاه به عنوان نشانگر آلودگی فلزات سرب، کادمیوم، کروم، روی و آهن در سواحل جنوب شرقی دریای خزر در فصل زمستان ۱۳۹۰ استفاده شده است. میزان فلزات در نمونه های موردمطالعه با استفاده از دستگاه جذب اتمی تعیین شد. در تمامی ایستگاه ها غلظت تمامی فلزات موردمطالعه در آب، بالاتر از میزان مجاز اجازه داده شده برای حیات موجودات زنده اکوسیستم های تالابی بوده است. غلظت های فلزات سرب در ایستگاه های ۱، ۲، ۶ و ۷، کادمیوم در ایستگاه های ۱ و ۶ کروم در ایستگاه ۶، روی در ایستگاه های ۱، ۶ و ۷ و هم چنین آهن در ایستگاه ۱ به طور معنی داری بالاتر از سایر ایستگاه ها بود (P<0.05). تجمع فلزات کادمیوم و کروم در بافت های مختلف اردک های سر حنایی و سرسبز و نیز سرب در بافت های مختلف اردک های سرسبز از الگوی کلیه> کبد> عضله و تجمع فلزات روی و آهن در اردک های سرسبز و سر حنایی و نیز سرب در بافت های اردک های سر حنایی از الگوی کبد> کلیه> عضله پیروی کرد. میانگین غلظت فلزات در بافت های کبد و عضله اردک های سرسبز و سر حنایی و هم چنین بافت کلیه در اردک های سر حنایی از ترتیب Fe>Zn>Pb>Cd>Cr پیروی کرد درصورتی که میانگین غلظت فلزات در کلیه اردک های سرسبز از ترتیب Fe>Zn>Pb>Cr>Cd پیروی کرده بود. تجمع زیستی فلزات در بافت های هر دو گونه وابسته به جنس نشان داد (P<0.05). تجمع فلزات بین بافت های مختلف در هرکدام از گونه ها با یکدیگر و نیز بافت های متناظر بین دو گونه باهم اختلاف معنی داری را نشان داد (P<0.05). نتایج حاصل از تحقیق حاضر می تواند در پایش مستمر سواحل جنوب شرقی دریای خزر مورداستفاده قرار گیرد.

کلید واژه: اردک سرسبز، اردک سر حنایی، آب، تالاب میانکاله، تالاب گمیشان، فلزات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.