طراحی مدل تعاملی امنیت ادراک شده و اعتماد شهروندی و تاثیر آنها بر پذیرش بانکداری اینترنتی (مورد مطالعه: شهرستان خوی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی مدل تعاملی امنیت ادراک شده و اعتماد شهروندی و تاثیر آنها بر پذیرش بانکداری اینترنتی (مورد مطالعه: شهرستان خوی) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی مدل تعاملی امنیت ادراک شده و اعتماد شهروندی و تاثیر آنها بر پذیرش بانکداری اینترنتی (مورد مطالعه: شهرستان خوی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی مدل تعاملی امنیت ادراک شده و اعتماد شهروندی و تاثیر آنها بر پذیرش بانکداری اینترنتی (مورد مطالعه: شهرستان خوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی مدل تعاملی امنیت ادراک شده و اعتماد شهروندی و تاثیر آنها بر پذیرش بانکداری اینترنتی (مورد مطالعه: شهرستان خوی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقتصاد و مدیریت شهری

تعداد صفحات :۲۱

امروزه فراگیری استفاده از اینترنت در شهرهای بزرگ، زمینه ساز فرصتی است تا موسسات مالی و بانک ها در یک محیط پرتلاطم رقابتی، از آن به نفع خود بهره جویند. در این راستا، تحقیق حاضر به بررسی نقش هم زمان امنیت ادراک شده، اعتماد و رضایت شهروندان، بر پذیرش خدمات بانکداری اینترنتی می پردازد. جامعه آماری تحقیق حاضر، شهروندان مشتری بانک ملی در شهرستان خوی می باشد. با استفاده از فرمول کوکران، تعداد ۳۹۲ نفر به صورت نمونه گیری خوشه ای تک مرحله ای انتخاب شدند. به منظور سنجش روایی پرسشنامه تحقیق، از تحلیل عاملی تاییدی مرتبه اول و دوم و برای تعیین پایایی، از آلفای کرونباخ استفاده شد. فرضیات پژوهش به کمک بخش ساختاری مدل معادلات ساختاری، یعنی تحلیل مسیر، بررسی شدند. نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که امنیت ادراک شده، هم به طور مستقیم و هم از طریق جلب اعتماد و رضایت شهروندان، تاثیر مثبت و معناداری بر پذیرش بانکداری اینترنتی از جانب شهروندان دارد.

کلید واژه: امنیت ادراک شده، اعتماد شهروندان، رضایت شهروندان، پذیرش بانکداری اینترنتی، تجارت الکترونیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.