اثر تنش شوری بر عملکرد و برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی رقم (کاماروزا)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر تنش شوری بر عملکرد و برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی رقم (کاماروزا) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر تنش شوری بر عملکرد و برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی رقم (کاماروزا) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش شوری بر عملکرد و برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی رقم (کاماروزا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر تنش شوری بر عملکرد و برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی رقم (کاماروزا) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: پرولین، شوری، عملکرد، کربوهیدرات، کلروفیل
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.