اثر تنش شوری بر عملکرد و برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی رقم (کاماروزا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تنش شوری بر عملکرد و برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی رقم (کاماروزا) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تنش شوری بر عملکرد و برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی رقم (کاماروزا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش شوری بر عملکرد و برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی رقم (کاماروزا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تنش شوری بر عملکرد و برخی ویژگی های فیزیکی و بیوشیمیایی توت فرنگی رقم (کاماروزا) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: پرولین، شوری، عملکرد، کربوهیدرات، کلروفیل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.