تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۷

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: ال-کارنیتین، استرس دما، استرس شوری، صبیتی، Sparidentex hasta

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.