تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر افزودن ال-کارنیتین به جیره غذایی در میزان مقاومت به استرس های دما و شوری در ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)
تعداد صفحات :۱۷
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: ال-کارنیتین، استرس دما، استرس شوری، صبیتی، Sparidentex hasta
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.